Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@vmyveyagtbmy Hocam 28 Nisan'a kadar 2 ay geçmiş olacak mülakatların üzerinden, pek de aceleci davranmış olmazlar
-
.........
-
@Fişek-MORGEN Hocam twitter üzerinde bir tag belirlendi mi ya da bir saat vs? Katılmak için soruyorum
-
@ParadoX Salı akşam aksilik olmazsa etkinlik olacak, tag o zaman belirlenir buraya yazarız. Tam saat salı söylenir büyük ihtimal yine 21.30 gibi olur. O zamana kadar başkan etiketlenerek yazılabilir
-
@wesley10 Eyvallah Hocam. Takipteyim.
-
@wesley10 kardeşim mevzuata göre güvenlik soruşturması süresi 2 ay gerisini sen düşün ben sgk müfettişliğe girdim düşün sınav kaç ay önce oldu onun bile mülakat sonuçları açıklanmadı baskı yapmadıktan sonra etkinlik yapmadıktan sonra kusura bakmayın ama hemen açıklancağını beklemek saçma
-
@vmyveyagtbmy Haklısınız hocam, elimizden geldiğince her gün yazıyoruz. Salı gece de organize olup yazacağız inşallah
-
İl göç yaklaşık 70 günde açıklandı arkadaşlar müfettişlik ve uzmanlık hala aciklanmadiysa bu sgknin hantalligindandir. Bastıralım illaki açıklanacak referandum sonrasi diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar az daha sabır 7.pro dan daha işe başlamayanlar var hemde asil olanlar bide yedekler var daha az daha sabır gerekir rabbim yardımcınoz olsun
-
@avamkamarası Hocam işe baslamakla kazananlar in yayınlanması aynı şey değil diye düşünüyorum. Elbette ki sabırlı olmamız gerekiyor ancak iki durumun birbirini etkileyen durumlar olduğunu düşünmüyorum şahsen. Naçizane fikrim tabi yanlış olabilir
-
@ParadoX hocam şöyle kazananlar açıklanınca güv sor süreci başalayacak daha 7.prı asillerde bitmeyenler olduğu için dedim ohal uzatılmazsa eğer süreç çok daha çabuk biter
-
@avamkamarası Eyvallah dediğine kesinLike katılıyorum lakin kimlerin hak kazandiklarinı aciklasinlar da güvenlik Soruşturması için stressiz beklesin arkadaşlar. Benim anlamadığım ise onca B grubu atama yapıldı kimseye soruşturma yapmadan mi ise başlattılar hepsini aynı şekilde öğretmen atamaları da hemen yapıldı bu bir adaletsizlik olmuyo mu
-
@ParadoX vala bunları bizde çok söylemiştik ama kimse duymadı malesef sabır diyorum aadece rabbim kolaylık versin hepinize
-
#sgkbaskaninasesleniyorum
-
@arsenlupen @economistic bende 87 puanla antalya olan tercihimi mersine kaydırmayı düşünüyorum.memleketime yakınlığından dolayı. ola ki sgk olmazsa kurum sınavında mersin 86ları görür mü
birde sizin mersin düşünmenizdeki neden nedir:) başarılar dilerimm -
Sgk mülakâtına katılanların p35 i yüksek kişiler. İnşallah bir an önce açıklanır hem bizim aramızdan arkadaşlar sevinir hemde guy için birilerine umut olur. Yarınki etkinlikte sesimizi duyar başkan inşallah.
-
Arkadaşlar ben de 90 ile son güne kadar bekleyeceğim inşallah guy için. Size sorum şu ki oldu ya hem SGK hem guy olursa seçiminiz ne olur? SGK ve guy u karşılaştırmalı olarak aslında konuşsak bence pek çok kişi faydalanır, bilgisi olan, her iki yerde de çalışan tanıdığı olan yada çalışmış olanların bilgi paylaşımlarını bekliyoruz
-
@yldzkrc SGK sonuçlanırsa ve olumlu cevap alınırsa kimse GUY a girmez bence. En aından ben girmem ve daha bir çok arkadaş da yazdı girmeyeceğini. Bu durumda tercihim SGK olur. İki mesleğin tanıtımları da var forumda @paretowilfredo ve @Antimülakat sürekli çabalıyorlar yorumlarda göreblirsin bunu. Son güne kadar bekleyeceğiz inşallah kimsenin hakkına girmemek için. Sonuçta bence bu da kul hakkı.
-
Sgk da ilerleyen dönemlerde özlük haklarında iyileştirme yapılır diye düşünüyorum. İkisi arasında guyu seçme sebebi sadece şehir tercihinden kaynaklı olabilir. Onun harici sgk tabi ki daha kariyerli bir meslek.
-