Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX Artık herks soruşturuluyor kardeşim. Hazır potaya girmişken herkesin temizliğinden emin olunmaya çalışılıyor ve her açıdan değerlendiriliyor kişiler. Ciddi bir arşiv araştırması, İstihbarat çalışmaları, kendisi referans gösterdiği kişiler çevresi ailesi sosyal medya vs. her açıdan değerlendiriliyor adaylar.
-
@paretowilfredo Dolayısıyla sayı da fazla olunca bu çalışmalar baya sürer gibi. Çok teşekkürler hocam
-
@ParadoX hocam mülakata göre iyi puan alanlar güvenlik soruşturmasından geçiyor, sonrasında bir örgütle bağlantısı çıkabilir endişesi ile. Sonrasında önce başkan sonra da bakan imza altına alacak listeyi. Belki ilk etapta puana göre listeler oluşturulup başkanın önüne gelmiştir ve başkanda güvenlik soruşturmasına başlatmıştır. Sonrasında bir de bakanin önüne gelecek liste.
-
@Antimülakat Eyvallah hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim sizlere. Şuan itibariyle kimlerin kazandığı belli o zaman soruşturmalar bitmeden listeler aciklanmayacak anladigim kadariyla. Evli işsiz çocuklu olmak ayrı bir sıkıntı anlayışla beni aydinlattiginiz için çok sagolun
-
Bu rotasyon meselesi ne oldu kalktı deniyordu bi ara? @paretowilfredo
-
@uzmanyrdd Kardeşim son rotasyon yazıları gönderildi. Ama şu an için biraz karışık durum. Resmiyette sürmekle birlikte kaldırılmadan evvel en azından durdurulması çabası söz konusu. Ama siz şimdi var diye bilin. Netleştikçe paylaşırız inşallah.
-
@paretowilfredo hocam sana zahmet 9.promosyon için bize sayfamıza destek olunması için burdaki ve guy sayfasındaki arkadaşları uyarırsan seviniriz.Çünkü 9.promosyon için twetter etkinliğimiz4-5 kişiyi geçemiyor.9.promosyona karşı bi ilgisizlik var.
-
Arkadaşlar sgk 28 nisana kadar açıklamazsa hangi şehirleri yazmayı düşünüyorsunuz
-
@Fişek-MORGEN Antalya ben.. 2 hafta once rüyamda Antalya için sınava girmiştim ilanda gördüm hiç düşünmeden yazacam SGK açıklanmazsa
-
Ben de Antalya yazacağım
-
Başka Antalya yazacak var mı Sgk grubunda puanınızı da yazsanız iyi olur.
-
Izmir ankara antalya istanbul cok kararsizim ins sgk olumlu sonuclanir
-
Belki nisan 28 den önce bizim sgklar aciklanirda basvurmayiz .
-
Bende izmir yazacağım ama işallah gerek kalmaz sınava girmemize
-
Açıklanır mı dersiniz 28inden önce
-
@kütüphanesakini keske aciklansa ama mufettslik uzmanlik dalga gecer gibi bu hafta diye diye adamlari ne zamndir bekletiyorlar o yuzden insanin hevesi kalmiyor..
-
etkinlik olacağı zaman face sayfasından yazarsanız daha iyi olabilir. çünkü birçok insan foruma girip takip edemiyor.daha verimli olur
-
Mülakat sonucu bekleyen, ben ve arkadaşım 87 puanimizla Antalya dayiz:) inşallah gerek kalmaz tabi.sizlerinde puani alalim fikrimiz olsun
-
Yaw arkadaşlar hem hemen açıklansın işte kimse mağdur olmasın guyu 300 kişi daha kazansın diyorsunuz hemde bunu için çaba göstermiyorsunuz daha yeni twitter baktım bir günde 10 tweet zor ki var. E elinizi taşın altına koyunda hünerinizi görelim
-
sgk tayfasının puanlar iyidir,açıklanırsa guydan yüksek puanlı rakipler azalır. açıklanırda kazanırsam 89 puanla antalya yazmaktan vazgeçicem