Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@master araya cok zaman koymadan bi etkinlik daha yapsak? Bir de ben misal 50 tane falan twit atmisim etkinlikte, hep ayni kullanicilar döndürüyor gibi geldi bana ama yanılıyor olabilirim. Sıcagı sıcagına bi etkinlik daha düzenlense iyi olur, diğerinin etkisi geçmeden. katılım artması ümidi ile ....
-
21:30 yuklenelim sıcagı sıcagına
-
@paretowilfredo reis 8.promosyonda bize bir sürpriz yapmaz mı ne dersin ? Şöyle referandum öncesi çıkıp açıklansa ?
-
@aysesal etkinliği Tuğrul koçer hoca düzenledi bazı arkadaşlar kendisi ile iletişime geçmiş aynı şekilde kendisine söylersek bize destek verecektir guy için hazırlanan arkadaşlar kendisini takip ediyor etkinliği onun duyurması bize olan desteği artıracaktır. Önceki etkinlikte katılım çok düşüktü doğru düzgün yazan çok azdı ama bu sefer guy bekleyenler destek verince görece olarak daha çok katılım oldu. Etkinlik ayarlanırsa bize düşen görev facebook ve twitter da duyurup etkinlik saatinde tweet atmak. Özellikle etkinlik başladığında yüksek üyeli facebook gruplarında duyuru yapmamız lazım. Ben Tuğrul hocaya bir mesaj atayım kendisi hangi vakti uygun görürse ona göre etkinliği yaparız.
-
@master Hocam çok iyi organize olmak lazım, tuğrul hocayla konuşulur ama katılım artmalı
-
@master teşekkürlerrr
-
katılıyorum o yüzden sadece tweet atmak yetmez hem gruplarda duyurmamız lazım hemde yakın arkadaşlarımızı davet etmeliyiz. bin den fazla kişi mülakat sonucu bekliyor tweet atan 40 50 kişi civarı sanırım diğer arkadaşlar sonuçları merak etmiyor.
-
'' 08.04.2017 CUMARTESİ 21.00 de SGK Denetmen Yrd Sonuç talebi için Twitter'da buluşalım
GUY için 300 kişiye daha sınava girme şansı olmalı. ''Tuğrul koçer paylaştı etkinlik var hayırlısı olsun ama bu sefer lütfen katılım daha da yoğun olsun. Her yerde dile getirelim akadaşlar
-
Arkadaşlar etkinlik cumartesi akşamı saat 21.00 da ona göre herkes kendini ayarlasın atabildiğiniz kadar tweet atın retweet yapın ve etkinliği arkadaşlarınıza duyurun. Özellikle guy bekleyen arkadaşlara durumu anlatan bir açıklama yapın(daha önceki mesajlarım da yazmıştım). Bu sefer öncekinden daha iyi yüklenmemiz lazım tweetlere bakanı ve başkanı ekleyin. Etkinliğe katılımı artırmak için daha önceki etkinlik sonrası gelen açıklamayı örnek gösterebilirsiniz. Kendi içimizde bir şüphe kalmadığını düşünüyorum ancak hala şüphe eden varsa bir tweet atarak bir şey kaybetmez ama sonucun açıklanmasını hızlandırabilir. Herkese kolay gelsin.
-
İyi akşamlar arkadaşlar ben 8. Promosyonu 0.9 ile kaçırdım. 2016 KPSS bitmeden 9. Promosyon için dua ediyorum. Her gün başkana twet atıyorum. 8.Promosyonun açıklanması ve yeni alım binlerce kişinin faydasına olacak. Bu yüzden nasıl birlik olduk KPSS ücretleri düşürüldü, yeni GUY VMY ilanları geldiyse bu süreçte de birlik olup önce sonuçların açıklanması ardından da ilanin gelmesini saglaya biliriz. Yeni ilan mülakatı geçemeyen arkadaşlar için de yeni umut olacaktır Bu yüzden Cumartesi saat 21:00 da twit atalım. Hatta önümüzdeki hafta her gün 1 saat etkinlik yapalım. Allah hepimizin emeğinin karşılığını nasip eder İnşallah.
-
8.promosyonu 0.30 puanla kaçırdım bende c.tesi sizinleyim inş. Tez zamanda açıklanır sonuçlar ...
-
Keşke denetmenlik de uzmanlık ve müfettişlikteki gibi liste şeklinde açıklansa kendimiz kazanmazsak bile başka kurumları da bekliyoruz en azından başkalarının kazanıp kazanmadığını görmüş oluruz
-
Sıfır sosyal medya kullanmışlığım vardır arkadaşlar ama bitane fake bişey alıp ben de destek olacağım inşallah. Arkadaşımız hesaplamış 38 kişi net önümüzden çekildi 300 kişide fena bir sayı değil. Darısı başımıza
-
duyduğuma göre sonuçlar referandumdan bir hafta sonra açıklanacakmış.. biz ne yaparsak yapalım referandumdan önce açıklanacağını düşünmüyorum..
-
@nefiseok Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
duyduğuma göre sonuçlar referandumdan bir hafta sonra açıklanacakmış.. biz ne yaparsak yapalım referandumdan önce açıklanacağını düşünmüyorum..
Duyumun kaynağı neresi Hocam ¿
-
kaynak söylemem doğru olmaz .. kimsenin duygu ve düşüncelerini yanıltma amacı gütmeden söyledim zira hepimiz bu süreçte çok yıprandık
-
ARKADASLAR 9. PROMOSYON ICIN BASKANDAN BI SOZ ALMAMIZ LAZIM.GUY DA GARANTI DEGIL.ONUN ICIN ETKINLIK FALAN AYARLAYALIM BENCE.
-
Ctesi aksamı 21.00 da etkinlik var
-
Arkadaşlar Cumartesi 21.00 etkinlik var. Etkinlikler sonrasında biliyorsunuz Uzman ve Müfettiş açıklandı. Belki tesadüf oldu ama yine de az da olsa bir etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bir Twitter hesabı açmak zor değil, telefon numarası vermeden de açılıyor bu konuda soranlar olmuş. Araştırdığınızda görürsünüz. İlla ki gerçek bir hesap açmanız da şart değil.
Referandum sonrası ilk hafta açıklanacak diye söylenmiş olabilir ama biz yine de yazalım. Sonuçta biz sadece 8.Promosyon sonuçları için değil Haziran'a kadar 9.Promosyon için de yazıyoruz. Baskı şart, ben sesimizin ulaştığını düşünüyorum.
Ancak katılım şart, on oldu söylüyorum belki ama lütfen durumu izah edelim her ortamda.
-
@wesley10 kesinlikle katılıyorum twitlerin çok etkisi oluyor.
bence uzmanlık 120 gün açıklanmadı o açıklandıysa bizimki de açıklanır, biz mücadele etmezsek kim bizim için mücadele eder