Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
Mülakat ve güvenlik soruşturması olayının apayrı şeyler olması gerektiğini düşünüyorum. Şahsi düşüncemdir. Sonuçların açıklanması ve kesinleşmesi şeklinde iki ayrı liste olabilir. Beklemekten ne plan program yapabiliyoruz ne ders çalışabiliyoruz. İşin kolayı varken zoru niye? Devletin hata yapabileceği durumlar da oluyor. Tutun ki soruşturmada bir hata yapıldı, mağdur bunu haklı olarak yargıya taşıyabilir. Yani herkesin başına gelebilir. Halen anlamış değilim. Belki de işin işleyişini gördükçe anlayıp hak vereceğiz.
-
Bu güvenlik soruşturması muhabbeti bana saçma geliyor açıkçası, diğer bakanlıklar yapmıyor da bir tek çsgb mi yapıyor bu soruşturmayı ?
-
Dostlar konuyla ilgili çağrımızı yaptık, okumanızı tavsiye ediyoruz. https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-denetmen-yardimciligi-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak
-
@Antimülakat Müthiş bir makale olmuş. Emeği geçen tüm ustadlara teşekkürler.
-
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sgk-denetmen-yardimciligi
Yöneticiler kim tanımıyorum grupta ama görürlerse bu makaleye rotasyon güncellemesini eklemelerini tavsiye ederim. Hala rotasyon var gibi anlaşılır bilmeyen için.
-
@ParadoX estağfurullah kardeşim. Tercihini yap ekibi olarak kendimizle aynı branşlardan mezun olmuş dostlarımız için hasbel kader bir katkı sağlamak için bu platform kuruldu. Umarım gerekli yerlere de ulaşır ve sonuçlar en kısa sürede açıklanır.
-
..................
-
@kizilderili Kaldırılacak haberini o zaman eklemişiz dostum. Şimdi kaldırılma haberini de ekleyip güncelledik. Var ol.
-
Arkadaşlar 7. Promosyon kaç günde açıklanmıştı.?
-
@kizilderili 72
-
@kizilderili 6. Promosyon da 64 günde açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam
-
Eveeeettt referandum da bitti Sonuç Vatana Mİllete uğurlar getirsin inşallah. Biz de keyifle bizim sonuçları bekleyelim artıkkkk e vakti gelmedi mi? bu hafta bekleyelim
-
@aysesal Allah vatanımıza milletimize zeval vermesin, sonuç ne olursa olsun vatanıma ve güzel milletime hayırlı uğurlu olsun. Simdi sıra bizde... Hadi bakalım beklemek yetmez yarın akşamdan itibaren alışmalara etkinliklere başlayalım. SGK nın bizden başka işi yok artık
-
@ParadoX aynen öyle, hemen bi etkinlik yapsak iyi olur, çoşkuya kapılıp açıklayıverileeeee belki
-
@aysesal Ben o konuda tam tersini düşünüyorum hocam. Coşkuyla kapilacaklarsa nasılsa oyu aldık artık istediğimiz kadar bekleyebiliriz diye düşünebilirler. Tersi çıkarsa daha fazla seçmeni üzmeyelim diye belki daha çabuk açıklanır. Sonuç ne olursa olsun vatanın dimdik sağ salim ayakta durması bizim sonuçlardan daha onemli. İnşallah güzel şeylere vesile olur
-
@ParadoX Devlet şahlansın kafi hocam. Bize de sonuçlar yakındır inşallahhh
-
Arkadaslar referandum surecini de atlattigimiza gore etkinliklere ağırlık vermenin vaktidir diye düşünüyorum zira zaman geciyor ve bu süreç hepimizi yoruyor. Etkinliklerin daha fazla kitleye ulaşması icin en azindan 1 gün öncesinden duyurabildigimiz tum mecralardan duyuralim. Insallah en yakin zamanda yüzümüz güler dostlar...
-
Bu sefer etkinliklerde yalnız olmayacağımızı düşünüyorum. Guy bekleyen adaylar daha fazla bilinçlendi hatta bu sefer etkinliği onlar başlatabilir. Geçenlerde bir grup da yetkili birisi soruyordu etkinlik düzenleyelim gibisinden tabi yumurta kapıya dayanınca hem bizden hemde guyculardan destek artıyor. Belki de başkan referandum sevinciyle pazartesi sonucu açıklayıverir bizde kurtuluruz
-
@paretowilfredo @soul sağolun arkadaşlar, bir çok forumda bulundum fakat burası gerçekten çok daha içten ve samimi