Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar Cumartesi 21.00'da yapılacak düzelttim yanlış yazmışım
-
Arkadaşlar twitterda etkinlik yapılırken tanıdığınız hocaları, arkadaşlarınızı, bize dönüş yapacağını düşündüğünüz isimleri etiketleyerek onları da davet edelim. Eğer o saatlerde yetkililerden birisi TV programında ise oraya da yazalım
-
@wesley10 Hocam ben katılırım.Çalışma uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını bekliyorum ben de.Bu konu da belirtilirse sevinirim.
-
@sımplypassenger sizin kadro çsgb tarafından açıldı diye hatırlıyorum zaten bizde bakana yazmayı düşünüyoruz bakanlık ve sgk için istediğiniz talepleri dile getirebilirsiniz bizde elimizden geldiği kadar yazarız.
-
Twittera ilişkin temel bilgiler ile tt listesinde yer almak için dikkat edilmesi gerekenler.
TT ne demek?
tt ingilizce Trending Topics tamlamasının başharflerini alarak kısaltılmış halidir.
Trend kelimesini artık herkes biliyor popüler olma, moda gibi akım, eğilim anlamlarına da geliyor. Topic is konu demek.. Yani popüler konular demektir tt olmak..
RT : Retweet Anlamında Kullanılmaktadır. Yani Yazdıklarınızın Başkaları Tarafından “Retweet” Tuşuna Basılıp Kendi Profillerinde Paylaşılmasıdır.
Tweet (Twit) : Twitter’da Attığımız Her Bir İletiye Verilen İsimTT listesine girmeye ilişkin ipuçları
- Yeni açılan bir hesap, profil fotoğrafı yükleninceye kadar farklı renklerde yumurta resmiyle temsil ediliyor. ‘Yumurta kafa’ olarak adlandırılan hesaplardan yazılan ‘tweet’ler ‘sahte’ gözüyle bakılıyor ve dikkate alınmıyor.
- Hashtag ya da Trend cümlesi ne kadar fazla paylaşılırsa o kadar çabuk TT listesinde bulunma oranı artar. Tweet paylaşımının kesinlikle belirli bir paylaşım hızını aşması gerekmektedir.
- TT listesinde var olabilmek için fazla tweet değil, çok kişinin bu konu hakkında tweet atması gerekmektedir
- Önceden TT listesinde bulunmuş bir cümle seçilmemesi yararı olacaktır. Aksi takdirde listeye yükselmeyebilir.
- TT listesi için çabalayan kişiler twitter'da yeni hesaplar olmamalıdır. Twitter bu konuda belirli bir hesap düzeyi belirlemiş halde. Kişi, bu düzeyi yakalamadığında (takipçi, takip ettiği, tweet sayısı) TT için bir etkisi yok kadar az.
- Konuyla ilgili gelen soru ya da RT'lere cevap verilmesi, konuyla ilgili Hashtag'i kullanarak tweet'leşmek listeye girmek için katkı sağlayacaktır.
- Konunun içinde link, internet adresi, fotoğraf adresi olmaması gerekmekte. TT listesine girdikten sonra konuyla ilgili linkler verilebilir.
- TT listesine girmek için çabalayan kişiler sadece bir konu hakkında çalışmalı, başka TT konularıyla ilgili çalışmamalıdırlar.
- Liste, beş dakikada bir değiştiğinden ötürü gelecek konu, kuyruktaki önem sırası ve yukarıda anlatılan durumlara göre listede kendini gösterir. Kısaca, sizin TT listesine aldırdığınız konu, aslında bir iki saat sonra TT listesinde görünür.
Bunlara ek olarak attığınız tweet içeriğini özgün yazmaya çalışın, tanıdığınız veya etkinliğe destek verebileceğini düşündüğünüz hocalarınızı veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.
-
#SgkSesVer
-
katılım için destekkkkkkkkkkkkkk
-
Haydi Bismillah...
-
arkadaşlar facebook gruplarında da hastag paylaşarak destek isteyin tek kişi paylaşınca herkes göremeyebiliyor
-
Katılım çok az ya,böyle çok zor ses duyurmak.
-
Beşiktaşlılar 116 bin tweet atmış, yarın AKP ve MHP mitingleri var ve binlerce insan yazıyor. Biz de binlere insanız ama birlik olamıyoruz buna üzülüyorum.
-
Bazıları pişkin pişkin soru paylaşıyor !!! Twite gelin diyorum hala soru ile ilgili yorum yapıyor. Şaka gibi ya
-
@aysesal Valla kendi tweetlerimi retweet yapıyorum. Tweet atan yok çok ilginç.
-
@aysesal bizim için sıkıntı yok 1 ay geç öğreniriz sonucu ama eğer biz guy, vergi müffetişliğine başvuru yaparsak onlar kontenjan dışı kalır. bizden çok onların destek vermesi gerekiyor
-
@ParadoX (twite katılmayanların sonucunu açıklama Başkanım )
-
@master Hocam çok ilginç ama anlamak çok zor. Benim puanım her ikisine de yetiyor, çocuğumu annesine verdim oturdum tweet atıyorum milletin umrunda değil. Bu mu yani gençlik !
-
@ParadoX millet twitterın etkinliğine inanmıyor ama tüm siyasiler, ünlüler ve halkın büyük çoğunluğu senin yazdığını görebiliyor amerikan başkanı bile medyaya güvenmiyorum deyip twitterdan duyuru yapıyor. velhasıl facebook instagramdan vs den resim durum paylaş desen millet tüm hayatını paylaşıyor ama 2 tweet atması zor geliyor.
-
Arkadaşlar katılan herkese teşekkürler Ne diyelim iyi kötü seslendik yine .. Ama her gün bireysel olarak twitlemeye devam edelim, zaten etkinlik olunca da aynı kişiler yazıyor
-
@master Hocam retweet yapabileceğim ya da beğenebileceğim bir tweet bile kalmadı daha ne yapabilirim bilemiyorum.
-
@wesley10 Kardeş bu iş böyle olmayacak. Bu yazacağımız tweetler gibi bir kaç görsel hazırlayayım paylaşması ve retweet yapması daha kolay olur hızımıza hız katar. O görselleri de facebook gruplarında paylaşıp katılımı artırmak gerekiyor. Hem kimse yazı yazmak zorunda da kalmayacağı için yuklenmek daha seri olur. Ha bir de etkinliğin günü ve saati daha dikkatli seçilmeli. Ceteris Paribus ortam mikro iktisatta geçerli, Bu akşam resmen Mutadis Mutandis bir ortam vardı. BJK TR maçı, AKP,MHP mitingleri, evet hayır tagları havada uçusuyordu boyle günlerde yüzbin tweet ile anca tt olunur.