Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ehl-i-vukuf haklisin hocam her mesajda her telefonda acaba sonuçlar mi açıklandı diye heycanlanmaktan bu yasta kalp hastasi olacagiz
-
@paretowilfredo hocam ilk atamada eş durumu dikkate alınıyorsa, nikahı Allahın izniyle kazandıktan hemen sonra mı yapmak lazım? Bir fikriniz var mı?
-
@wesley10 Inşallah doğru çarpıntidir o geçen alımı 0.05 gibi bi puanla kaçırdım bu güzel bi umut olur
-
@atiba Hocam bir an önce açıklanırsa bence herkes için hayırlısı olacak. Böyle beklerken ders çalışma performansı da diplere düştü ister istemez akıl hep sonuçlarda takılı kalıyor
-
@NnN resmi nikahı işe başlamadan yapın hocam. Kurumlarda önemli olan resmi nikahın yapılmış olması, bu durumda kurumda sonrasında yaşanacak olan prosedürden de kurtulmuş olur.
-
@Antimülakat +1
-
@atiba dostum sayin baskan da yetistirmeye calisiyor azami surede evrak ne kadar erken kuruma intikal ederse bekletecegini sanmiyorum. Yetistirmeyi ummasa begenmezdi saniyorum.
-
@Antimülakat bu nikah olayi muvazali bir durum degil dimi kazandiktan sonra atama asamasina kadar yapabiliriz degil mi ?
-
@gmsmustafa muvazaa bosanip birlikte yasama durumuna daha uygun bir durum. Resmi nikahin varliginda kurumlar fiiliyata bakmazlar dostum.
-
@Antimülakat yani atama yapılmadan ben evlenmiş olursam ve atama için ankarayı seçersem evli olmamı ve eşimin ankarada çalışıyor olmasını göz önünde bulunduruyorlar değil mi?
-
Bugünden çok umutluyum bazıları sevinecek bazıları üzülecek ama mevcut olan belirsizliğin bu akşam ortadan kalkacağına inanıyorum.
-
-
Benimde içime doğdu, bugün açıklanacak gibi geliyor umarım güzel şeylere vesile olur hakeden hakkını alır.
-
@economistic Kesin bilgi mi yayalım mı
-
-
@economistic Hocam benim kafam basmıyo bu işleri, ne güvenlik soruşturmasıymış bu boyle. adamlar 20bin öğretmeni 3 gunde atadı bize gelince soruşturma. Kazansak 3 ay daha yine soruşturma
-
-
@economistic tahmini yada takribi birsey soylenmiyor mu hocam? dun arkadaslardan biri sonular an itibariyle baskanın masasında diye birseyler yazdı?
-
Bende umutluyum nedense altı buçuğa kadar umudum sürecek Başkanın tweeti beğenmesi bizi bu beklentiye soktu
-