Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Merkez Müdürlüğü ve Yardımcılığı,Mali Hizmetler Merkez müdürlüğü ve Yardımcılığı görevde yükselme sınav sonuçları 22:00 de açıklanacaktır.
SGK Başkanı paylaştı
Sıra Bize geliyor ...
-
Başkanın twitlerinin altına yardıralim arkadaşlar hucuuummm
-
@wesley10 tag vs nedir hocam?
-
@imrozdenizhan 21.45 de olacak etkinliğimiz
-
Başkanın twittin altına da yazalım. ama etkinlik de olsun arkadslar
-
Tag belli oldu mu bu arada ?
-
@atiba Yok hocam arkadaşlara 21.45 duyurduğumuz için, onlar da o saatte online olacak diye düşünüyorum ondan dolayı şimdi herkes bireysel olarak başkanın twitleri altına hücum edebilir
- 21.45 Etkinlik
-
Yaklaşık 1 saat önce aile dostumuz var iş başmüfettişi kendisi onunla telefonda konuştum.Referandum ve fetö araştırması olayları nedeniyle sürecin yavaş işlediğini yakın zamanda sonuçların açıklanmasını beklediğini söyledi.Net bilgi alamaz mısınız dedim ağızdan ağıza çok dolaştığı için net tarih verilmiyor başkan kendisi bildirmek istiyor genelde dedi.Ancak işe başlama sürecine kadar 3 4 ay geçeblir dedi.selamlar herkese..
-
@wesley10 başkanın sonuç sayfasını verdiği tweeti gördüm ne heyecanlandım ama bende denetmenlik sonucu zannettim
-
Başkan sonunda attı twiti.. çalışmalar devam ediyor az kaldı dedi
-
Saati 23:00 olarak güncelliyorum,Ayrıca denetmen yrdlığı sınav sonuçları içinde çalışmaya devam ediyoruz,az kaldı biraz daha sabır lütfen..
Sayın Başkan söyledi
-
başkandan denetmenliğe ilişkinde açıklama geldi büyük ihtimalle bu hafta açıklanır.
-
Baskan sonunda cevap verdi arkadaslaaaaar
-
-
Etkinlik var dostlar bırakmak yok
-
@economistic Hocam bence zararı olmaz etkinliğin, sonuçta rica ediyoruz , hızlansın isteyelim, GUY başvuruları için son hafta hatırlatalım.
Bir hafta geç açıklanması arkadaşlar için hoş olmayacak
-
Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir, sonra da buldururmuş
-
@wesley10 hocam aslında sana katılıyorum ama bi cevap verdi bence yarın yapalim. bizde duyarlı olalım yarim 21.00 de yapalım bence de
-
-
Bu haftaya yetiştirilmesi konusunda rica etkinliği yapılabilir, açıklansın yazmak ayıp olur.