Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX basari sirasi yaziyor sonuclarda gecen ki alimda oyleydi
-
@Memnun-Kaygısız hocam zaten gerçekten soruşturma yapiliyor sonuçları bekleniyorsa biz baya bir bekleriz.. SGK müfettişlik ve uzmanlık sonuçları az kişi olmalarına rağmen soruşturma nedeniyle 130 gün bekledi..
-
@hayalimsgk Inşallah yanılıyoruzdur ama bana da öyle geliyor hocam. Ne yazık ki başka bir bilgi ve bilgi kaynağı da yok. 1 aydır neredeyse herkes liste hazır güvenlik soruşturması bekleniyor diyor.
Bekleyeceğiz.. -
@Memnun-Kaygısız bu haber kötü oldu hocam umutluyduk oysa ki öyleyse 8. promosyonu bırakın bizim 9. promosyon ilanı da yalan olacak demektir moraller yine bozuldu
-
@Memnun-Kaygısız bu kişi 1-2 hafta önce son durumla ilgili bilgilendirme yapacağım deyip yedek alım olduğunu müjdelemiş(!) hatta son alımda kaç kişi alındığını öğreneceğini filan söylemişti. o gün o gruptan ayrıldım . sgknın sitesinde olan listeden bile bir haber birini fazla ciddiye almamak lazım .
-
@dembaba valla ben çok tanımıyorum kişileri hocam ama @paretowilfredo hocamın konuşmalarından çok umutluydum bir iki gün öncesine kadar şimdi böyle yazılar çıkınca ister istemez kafa karışıyor aileme artık bir iyi bir kötü haber vermekten ben yoruldum gerçekten Allah hepimize sabır versin
-
@dembaba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Memnun-Kaygısız bu kişi 1-2 hafta önce son durumla ilgili bilgilendirme yapacağım deyip yedek alım olduğunu müjdelemiş(!) hatta son alımda kaç kişi alındığını öğreneceğini filan söylemişti. o gün o gruptan ayrıldım . sgknın sitesinde olan listeden bile bir haber birini fazla ciddiye almamak lazım .
o da bişey mi referanduma kadar sgk hiç bi mülakat sonuçlarını açıklamayacak kesin bilgidir demişti. 1-2 hafta da denetmenlik hariç hepsi açıklandı
-
Arkadaşlar bugün yeni bi hafta acaba akşam bi etkinlik yapıp gene kendimizi hatırlatsak mi ?
-
60 gun oldu mulakat biteli ve hic bir hareket yok kimse bise bilmio kpssye az kaldi guya daha az hicbiseye konsantre olamıyorum
-
Etkinlik yapalım
-
Ben 7. Promosyon kazananlardanim hala tebligatımin gelmesini bekliyorum arkadaşlar Allah cümlemize sabır versin..
-
-
Akşama etkinlik yapalım tamamdır duyuralım arkadaşlar
Saat için 21.45 olabilir kesinleşince yazacağım
-
Bu hafta umutluyum biraz sanki..
-
Az önce sınav hizmetleri ile konuştum daha komisyondan kendilerine bilgi gelmediğini ama yakın zamanda beklediklerini söyledi.
-
@byergenekon bu hafta açıklanma ihtimali oldukça fazla diyebiliriz o zaman. Tüm duyumlar ve ilk agizda alınan bu bilgi buna işaret ediyor gibi.. Hadi hayırlısı inşallah
-
@preacher kardeş 6 ay oldumu bekleyeli nasıl bir iştir bu böyle kazandığına sevinemiyorsun
-
bu haftadan cok umutluyum , yapacak bir sey varsa yapalim. Mutlaka etkinlik olsun hatta her aksam olsun, boyle boyle bekleyecegiz
-
........
-
@AzizAK biz de tam bu yüzden etkinlik yapalım diyoruz yoğunlaştıralım sadece yetkili kişiler bekleniyor umarım etkinliğe katılım iyi olur