Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
Arkadaşlar denetmenlikte tayin hakkında bilgisi olan var mı? Rotasyon kalktı artık kurum katı mı tayin konusunda?
-
@Klay-Thompson aynen kardeşim nerdeyse 7 ay oldu hala bekliyorum stres oldum artık sivilceler çıkıyor hergun yüzümde
-
@preacher allah yardımcın olsun kardeş insallah kısa zamanda başlarsın
-
@economistic yapilmamistir bence, ya da katilim bu kadar yoktur sayica beste biri oldugundan
-
Malesef bu ay açıklanmayacak bana göre. Göz göre göre guya başvuruları alacaklar ve durumdan mağdur olup sıralamaya giremeyecek arkadaşlar olacak. Yazık vallahi emeğe. Sanırım mayıs ilk haftası yahut ikinci haftası açıklanacak. Bence kurumun ik sını arayarak guy durumunu söyleyelim. Belki bir yararı olur. Yazık günah. 1 haftayla listeye girmeyecek olanlara cidden üzülüyorum. Sgk yı gün içinde sürekli arayalım bence.
-
@chebyshev Ben hiç üzülmüyorum. Tweet etkinliği oluyor o kritik puanlılardan tweet atan çok az oluyor. Adamlar kendisi önemsemiyor ki. Herkes 2-3 tweet atsa belki de ses çıkar ama işte..
-
@AzizAK Yani kısacası bürokratların keyfini bekliyoruz. İnşallah bu bekleyişin makul ve akla yatkın bir sebebi vardır. Bunda da bir hayır vardır deyip beklemekten ve twitterdan etkinlik yapmaktan başka çaremiz yok bu haftadan çok umutluyum inşallah açıklanır.
-
@ercan aynen hocam niye uzuleyim, aksam yapiyorum guy basvurusunu, kismet
-
Bence başkandan yakında açıklanacak haberi gelmeden çok heyecana kapılmayın arkadaşlar
-
Arkadaşlar bugün bastıralım, belki bugün bir ses seda çıkar başkan beyden.
-
Bu hafta aciklanacak gibi arkadaşlar.. Tahmin değil ama çok net olduğunu da söyleyemem
-
@hayalimsgk net olmasa da biraz açsaN
-
@hayalimsgk detay alalim
Please -
Daha önce yazan tüm arkadaslarla aynı duyumlari ve bilgileri aldim bende arkadaşlar.. Bu hafta aciklanabilecegini öğrendim..
-
21.45 Twitterdayız Dostlar
-
@hayalimsgk Kaynağınız sağlam mı hocam?
-
Arkadaşlar bende aldığım duyuma göre yakın zamanda açıklanacağı yönünde tabi kimse burada gün olarak bilemez ama sona gelindiği söyleniyor
-
@wesley10 tamamdır lütfen katılım sağlayın arkadaşlar ya valla gına geldi yani olan KPSS mize, çırpındığımız guycuların gireceği guy sınavına olacak bu gidişle herkes bi uğraşsın artık
-
Desteğe hazırım her zamanki gibi