Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar sgk denetmenleri dernegi ile de iletişime geçebilirsiniz.dernek baskanı mustafa duman @duman172 imiş.twitterı aktif olarak kullanıyor.
Yüzyüze görüşmek ve tanismak isteyen olursa adres toros sokak 5/4 sihhiye/ankara.
Dernek başkanı olduğu için muhakkak şuan ki süreç hakkında bilgisi vardır.sizlerden daha kolay bilgi alabilir -
@DELİ-KURT dün attığımız mektubu okumuş ve begenmisler gereğini yapacaklardır diye düşünüyorum yine de ankarada olan arkadaşlardan uğrayan olursa süper olur bence
-
Burası alevlendikçe heyecan artıyor başka işlere odaklanamıyorum. İnşallah bu hafta en azında haberini alırız.
-
Sizce bu hafta açıklanma ihtimali nedir?
-
arayabileceğimiz bir telefon varsa telefonla kurumu yoklayalım başkanın twitleri pek umursadığını sanmıyorum .
-
@dembaba sınav hizmetlerini arıyorum telefonlara da pek bakan yok hocam malesef..
-
- günde miyiz? yani artık ciddi ciddi bekleme vakti, 50 günü devirdik ya
-
-
Bu nasıl bi sene kimsenin bi duyumu yok haber alınamıyor
-
Ben karima bu kadar mektup yazmadım vallahi. Bu sabah da vakiflar genel mudurune yazdım
-
Acaba M.Selim Bağlı dün yapılan etkinliği gördü mü?
-
@kizilderili
Görmemiş olması mucize olur zannımca -
Her akşam yapsak mı bu etkinliği acaba?
-
basiretim bağlandı ders çalışamıyorum yemin ediyorum. keşke biran önce açıklansa.
-
Haftasonu Alanya'da il mudur ve yardımcılarınin semineri var.. Bi tanıdıkta seminerde olacak inşallah ordan bilgi alabilirse haber verecek.. Güzel haberler Vermek nasip olur inşallah burdan da..
-
@aysesal olabilir aslında moderatörler bunu bir düşünebilirler.
-
Arkadaşlar referanduma kadar normal çalışıyordum her şey yolundaydı ama 2 gündür hiç çalışamıyorum ben,ya forumdayım ya SGK duyurularda ya face grupta çok heyecanlandım insan uzadıkçada olmayacak mı diye düşünmeden edemiyor boşuna gidiyor günlerimizde olmayacaksa da olmasın bari o hırsla guy çalışalım KPSS çalışalım böyle arada kalmış şekilde hiç bişeye çare olmuyor
-
@hayalimsgk ben aldım bi bilgi ama öyle aman aman bildikleri yok. Liste yukarda ama neden acıklanmıyor bilmiyoruz diyolarmış
-
@yldzkrc Valla hocam siz yine iyi çalışmıssınız. Ben mülakat gününden beri defter kitap açmadım. VMY girecem ama konsantre olup ders çalışamıyorum bir an önce birşeyler netleşmezse sizi bilemem de benim vay halime
-
@aysesal hocam bende sürekli irtibattayim konuştuğum kişinin çok yakın arkadaşı mulakat komisyonlarindaki ustadlardan birisi.. Bu aralar kurumun yogun olduğunu mülakatlar eğitimler seminerlerle falan ugrastiklarini sonuçların açıklanmasınin Mayısi bulacağıni söylemişti en son görüştüğümüzde.. Değişen pek birsey yoktur ama daha net bilgiler alabilmek için soruyorum sürekli, inşallah bu defa alabiliriz..