Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sayın Müezzinoğlu büyük ihraçların bittiğini bundan sonra olursa ufak sayılı ihraçlar olacağını dile getirmiş umarım ilan sürecini hızlandırmaya katkısı olur bu durumun
-
Istatistikci arkadaşlar eğer istatistik puan türünden alım olmazsa denkliği kullanıp diğer puan türünden başvuru yapılabileceğini yazmış ama ne yazık ki denkliği kabul etmiyorlar.yazilanlari yanlış anlamış olabilirim belki ama yine de bilgilendirmek istedim.
-
Arkadaslar icerden duyum alım talimatı kesınkez verilmis bu konuda hem fikiriz artık ancak ilan tarihinide biliyorlar bana denilen yetkili kisiden bunu acıklamamız baskan tarafından yasaklandı nedeni bizati baskanın kendisinin duyurmak istemesi anlıyorum ben gibi hepimiz sabırsızlanıyoruz az daha sabır en azından darbenın yaratıgı alımların durması yonundeki etkiden az da olsa sıyrıldık twitter etkin kulanın baskana kendımızı unuturmıyalım
-
@ZıplayanPırasa sayı hakkında bilgi var mı?
-
Bu konusmamda sayıyı soracak fırsatım olamadı gecen ay sonu soylenen 400 du bu konuyla ılgılenen kısılerden umarım artar suan zaman alan bızım acımızdan son alımdaki yedeklerın akibeti o islemleri yetistirmeye calısıyolar yeni ilan icin ay sonunu bekliyelim gibi bi amacları yok son alımın yerlesmesindeki prosedur tamalandıgın muhtemelen twiterdan baskan tarfından duyrulcak can sıkmayın calısma plan programınızı yapın
-
@eylül
Benim bu sekilde sgk ya giren arkadaşlarım var denkliği kabul ediyorlar tabiki de. İstatistikçi arkadaşların umudunu kırmayın saçma sapan yorumlarla.. -
İstatistikçi Arkadaşlar ümidinizi yitirmeyin..kurum 400 iibf li alacaksa 200 istatististikçi alacak inşallah zaten başkan 600 kişi alımı yapılacağı konusunda sinyal vermişti..
-
@ZıplayanPırasa yazdıkların doğru değil mi memurlar.nette de varsın sanki sen trolleyeceksen burası yeri değil ??
-
Orda olmam troll oldugum anlamına mı geliyo ? Bende bu sınavı beklıyorum duyduklarımı paylastım "kanı bozuklar" la karıstırmayın amacım bi nebzede olsa benım gibi stresle cebelesenlere fayda saglamak ayrıca burda artık daha sık olcam tercihiniyap.com kıymetını bılelım burası bızım, digeri reklam para pesinde kosan menfaatcilerin
-
Gerçekten malumlar(ogretmenler).net çok gereksiz bir site. İibf umurlarınd değil. Kapansa keşke
-
öğretmenler.net troll doldu
-
Deneyimli arkadaşlar daha önce sormuş olabilirşm emin değilim. Ama ilan yaklaştı bi tekrar göz atsak önerilerinize.... Mülakata nasıl hazırlanalım? Var mı bildiğiniz bir teknik kaynak? Yönlendirilmeye çok ihtiyacım var, zira ilk ve inşallah son mülakatım olacak. Benim gibi deneyimsiz ark.lara bi ışık olursanız Teşekkürler.
-
@ylzcvkr keşke önce yazdığımı anlasaydiniz. Ilan sadece p113 puan türünden gelirse Istatistik ve Aktüerya mezunları başvuramayacak çünkü denkliği kabul etmiyorlar! Sayet p111 puan türünden de alım olursa zaten istatistik ve Aktüerya başvurabilecekler bu durumda denkliğe zaten ihtiyaç yok. Bunun mağduriyetini yaşayan biriyim ben de o yüzden paylastim
-
@eylül p113 puan türünden alım olursa ve bu puanı olan bir istatistikçi bu ilana başvurabilir ve denkliği de kabul olur ben de bunu söylüyorum.şayet başka bişeyden bahsediyorsan yanlış anlatıyorsun. Sadece ben değil herkes böyle anladı emin ol..
-
Geçen alımda arkadaşım başvuramadi..bununla alakali Bimere de yazdık kurumla telefonda uzun uzun da konuştum ama p113 puani kullanamıyoruz. Kurum bu konuda inatçı yarın arayın isterseniz ve burdan yazın tekrar
-
@eylül Denklik belgesi tek bir kuruma özgü değil Tüm kurumlara karşı kazanılmış bir haktır eger böyle bi durumla karşılaştıysanız hakkınızı sonuna kadar aramalısınız. Sözlü mülakatta alırlar veya almazlar onların bileceği iştir. Yerinizde olsam gerçekten böyle bişey olduysa belgeyle birlikte gerekli yerlere başvurup gerek hukuksal yoldan hakkımı alırdım.
-
Hocam başvuru internetten yapılıyor orda direkt engelliyorlar zaten.Dediginiz gibi düşündüğümüzden uğraşıyoruz ama yok kabul etmiyorlar puan göz göre göre yanicak
-
@eylül o zaman başvuru kısmında mezun olunan bölüme iibf yazın daha sonra yetkililere anlatın dersinizi direk engellenmemiş olursunuz.
-
Otomatik engelliyor sistem hocam mezun olunan bölüm çıkıyor çünkü başvuru esnasinda
-
Yarın haftanın son günü bir umut...