Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Burj_khalifa kadro butceyle verilmedi torba yasayla verildi o yuzden sure sinirlamasinin oldugunu dusunmuyorum hocam..
-
@hayalimsgk anladim hocam sagolun.
-
Bir iibfli olarak lütfen su tartışmaları sonlandıralım bi umut bakıyoruz istatisciklermi iyi iibflilermi iyi tartışması her bölümün kendine göre zorlukları var bu şekilde atışmak cok yersiz. Başkanda dedi gelecek diye detayları vermedi ama gönül isterki her bölümden fazla fazla alınsın.
-
gel artık vicdansız. intiharın eşiğindeyiz.
-
@caletti Allah korusun hocam
-
Bu hafta heyecanla bekliyoruz
-
İnşallah gelir gelmeli ben sevdiğimi bu kadar beklemedim vicdansiz
-
@paretowilfredo Hocam ilanın ne durumda olduğuyla ilgili bilginiz var mı
-
Artık bütün haftanın değil de; pazartesi gününün sendromunu yaşamak istiyoruz.
Gelsen diyoruz hani -
@kütüphanesakini bence artik ek bir seye gerek yok gibi. Yetkili agizlardan alinan bilgiyi aktardim iki seferde de. Bekleyelim vr calisalim artik.
-
@paretowilfredo guy dan haber yok mu
-
Bugün ilansız geçti yarın ola hayrola
-
akşam gelme olanağı yokmu ya çok umutluydum bugün için
-
Başkan yılsonuna yetiştirmeye çalışıyoruz dedi bence şu ara ilanın gelmesini beklemek anlamsız.. Cümlelerinden Yılbaşına da sarkabileceği anlamı çıkıyor. Çok sabırsız davranıyoruz vesselam..
-
Arkadaşlar, İş Müfettişliği sonucu da açıklandı. Onu kazanıp Denetmenlik sınavında asıl listede olanlar büyük ihtimalle vardır. Yedekler de bu sayde nasiplenecekitr. Bu yüzden her şeyin tamamen rayına oturması beklenebilir. Yedekler alınmadan ilana çıkılacağını sanmıyorum. Çıkarlarsa ortalama 400 kişiye yazık olur. En iyisi yerleşenlerin tamamen yerleşmesi ve öyle ilana çıkılmasıdır.
-
Son Yapılan alimda geçen yıl Nisan ortasında il tercih sonuçları açıklanmış Mayıs 12 gibi yedekler için duyuru yapılmış ve 25-30 Mayıs arasında yedekler in tercihleri alınmış 3 haziranda da 400 kişilik ilan gelmis.. Bu açıdan bakarsak bu ay ortasında yedekler için duyuru gelir tercihler alınır ve tercih alma işlemi bittikten sonra 1 hafta içinde ilan gelir.. Bu da yeni ilanin ocak başını bulabileceğini gösterir sanırım. . Allah yardımcımız olsun..
Son olarak 5 aralık duyumunu facede görüp burda paylaştığım için ve sizi umutlandirdigim için özür dilerim arkadaşlar. .
-
Yedekleri almadan ilana cıkmayacaklar gibi
-
Nerde bu ilan arkadaşlar? 5 aralığı ben de okumuştum, sonuç yok. psikolojik olarak ilanı göresimiz varrrrr
-
O zaman yedekler ne zaman yerleşir ki. @paretowilfredo eli kulağında demişti ben ona güveniyorum şuan Bu hafta gelsin artık
-
Bu ileti silindi!