Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
İstatistik mezunu olupta p113u 82 ve üstü toplasan 5-6 kişi vardır. Kendi puanimdan biliyorum.
Sözün özü p113 adı altında sizlerin de ( istatistik ) değerlendirmeye alınması müthiş bir eksen kaymasına sebebiyet vermeyeceği düşüncesindeyim. -
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın, kim ne derse de desin, burası İİBF platformudur. Yöneticilerin büyük kısmı da İİBF sorunları için mücadele etmektedir. Kırk yılın başı bizi, bizden birilerinin bizim kadar savunduğu bir platform bulmuşuz onuda kaybetmeyiz. İstatistikçi arkadaşlar elbette söz hakkına sahiptir ancak burada İİBF'linin haklı mücadelesi konuşulur.
-
Bu zamana kadar o kadroya hem İİBF hem de aktuerya istatistik bölümlerinden alım olmuştur .Bu başlık SGK DENETMENLIK başlığı olduğu için bunu konuşuyoruz. Kimse kimsenin hakkını gaspetmeye almaya calismiyor.Ortada bir mağduriyet var bunu dile getiriyoruz sadece.
-
dostlar çeko için şu kitabı kullanan var mı ? nasıldır ? kpss de iş görür mü ?
-
@ncbb Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
dostlar çeko için şu kitabı kullanan var mı ? nasıldır ? kpss de iş görür mü ?
2016 KPSSDE bu kitap ile ceko baktım 2 gün.
18,5 netim var. Faydasını inkar edemem gardaş -
eyvallah hocam var mı başka kaynak ?sabahtan beri bakıyorum hep aöf kitapları cıkıyor.
-
Daha önce denklik konusunda yorumum istatistikçiler Sgk denetmenliğe girmeseler bile iibflileri ilgilendiren ve yurtiçi denklik kabul eden diğer alımlarda yine karşılarına çıkacak olmaları idi. Denklik konusu artık kapanmalı. Panel ve söyleşilerde bizzat Başkana sorulmuş. Bize düşen artık sabırla beklemek.
-
@ylzcvkr Amacım kimsenin moralini bozmak falan değil yanlış anlamayın beni lütfen. Aksine kimseyi boş yere umutlandırmayalım demek istemiştim. Ayrıca hangimizin morali düzgün ki. Neyse ilan gelsin ki gelecek de zaten başvuruları yapalım o zaman herşey anlaşılır.
-
Bu hafta gelir mi dersiniz arkadaşlar ilan
-
@kütüphanesakini Kardeşim her hafta bu hafta olacak umuduyla bakıyoruz ama yok gelemedi lastiği patlamış:)))
-
En çok üzüldüğüm bir arkadaşın bugün bana "300 iibf 100 istatistik alınacak denetmen arkadaşlarıma sordum senin iş yaş" dercesine attığı facebook mesajıydı. Ben iibf alımı bekliyorum sıralamam 1935
Üzüldüğüm şu ki kimse kimsenin nasibinin ötesine geçemez bunu idrak edememiş olmamız. Nasipte varsa olur yoksa olmaz burda da aynı tartışma var istatistik alınacak alınmayacak vs. Bu işler nasip işi kulun fesatlığı sökmez burada. Hepimiz bekleyeceğiz arkadaşlar allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda. -
Arkadaslar bu bir duyum falan degil. Cok ustlerden alinmis bir bilgidir. Bu hafta ilan geliyor sayi 400 hayirli ugurlu olsun.
Ben bir cekocu olarak aptallik edip 9 net yaptim ve 78.6 geldi puanim yani bana nasip degilmis sgk. Size hayirli olsun simdiden. -
@davetsiz dedikleri gibi istatistik 100 iibf 300mü olacak peki
-
400 ibf değilmiydi arkadaşlar bu söylentinin kaynağı kim ?
-
Istatistik falan bilmiyorum o mevzuya hic girilmedi. Ilan 3-5 güne yayinlaniyor hadi gözünüz aydin.
-
@davetsiz hocam , 9.promosyonun kpssden önce gelip gelmeyecegini araştırmamız lazım bizim :S
-
@paretowilfredo hocam iibf liler için kadro kaç yeni bilgi var mı?
-
@Necmettin-Artun 400 iibf demisti @paretowilfredo hocam insallah tekrar bir bilgilendirme yapar.
-
@ncbb Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@davetsiz hocam , 9.promosyonun kpssden önce gelip gelmeyecegini araştırmamız lazım bizim :S
Şu ilan bir gelsin de bizzat onun icin de ararim ama ben şahsen pek sanmiyorum..
-
Merhaba arkadaşlar sizce iibf için kaçla kapatır? P113 puanım 83