Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Ben 80.50 diye tahmin yapiyorum. Sana rahat gelir baskanim. Dert etme
-
400 iibf mi kesin valla bende 82 ile elim yüreğimde bekliyorum
-
@iibflibirgarip @paretowilfredo hocam bir açıklama yapsa ona güveniyoruz
-
Meraba arkadaşlar yaa bu ösymnin yapmış olduğu branş bazında sıralama bir işimize yarıyormu yani örn benim sıralamam 3000 lerde branş bazında sıralama da 1011 diyo sizce bu sıralamaya güvenip umutlanmalımıyım puanım 80
-
@davetsiz kardeşim benim 81.16 2531. Sıradayım gelme durumu nedir bu kadar ince hesaplayabiliyor Musun? Benim dershaneci doçent ünvanlı hocam 600 kişi gelecek ilan dedi emin misin
-
Arkadaslar istatistikci olarak merakla bekliyorum. Branş siralamam 214 inşallah 100 istatistikci söylentisi doğrudur
-
Bizi bu konuda bilgilendirecek kimse yokmu paretto
-
@Haakimm Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bizi bu konuda bilgilendirecek kimse yokmu paretto kardeş senin hiç bilgin yokmu
-
Dostlar 400 rakamini duyurdum ben de biliyorsunuz. Ancak ben istatistigi duymadim soyledigim gibi. Olursa ne ala 300'e 100 gibi bir oran herkesi bir nebze rahatlatir. Ilan gelir kisa sure icinde duyurdugumda da zaten hazir oldugunu duyurmustum. Bakalim gelemdigi noktada bir daha sorustururuz.
-
@paretowilfredo hocam sizin duyumunuz hala 400 iibf şeklinde mi acaba bunu merak ediyoruz.
-
kaça kadar düşer ?
-
@sefa05 kardesim tekrar konusmadim takdir edersiniz ki surekli gidip bir sey sorabilecegimiz kadar musait insanlar degil bu kisiler. Ama ilanin gecikmesi durumunda ayrilmadan tekrar soracagim insallah. O zaman yeniden konusalim.
-
@paretowilfredo anliyorum hocam sizde bizi mazur görün bekleyiş içindeyiz.Emeklerinizede teşekkur ederim.
-
@sefa05 estagfurullah kardesim biz de gectik ayni sureclerden. Cok uzun bekleyisler bunun getirdigi sabirsizlik ve tahammulsuzluk. Sert cikislari da surekli soylenen seyleri de anladigimizdan kimseye ne kirginligimiz ne de kizginligimiz vardir. Elimizden geldigince sureclerde yaninizdayiz. Insallah Allah omur ve guc verdikce de ugrasmaya devam edecegiz.
-
Paretto kardeş bu branş bazında sıralama hakında bilgin yokmu 80 puanım var 3000 lerdeyim ama branş bazında 1011 diyo
-
@Haakimm branş sıralamana ulasirken tüm iibf bölümlerini işaretledin mi?
-
Benimde tek merak ettiğim mulalat listesine kacinci siradan girecegim konusu.. Kpss puanım 88 sıralama 200.. Mulakatta hakkım yenilmesin tek isteğim ve duam..
-
@hayalimsgk evet kardeşim bide istatistik aktüerya yıda işaretledim
-
@hayalimsgk her ihtimale karşı .sadece iibf yi işaretleyince 998 diyo sıralamaya
-
Twitter dan baskana yuklenın @msbagli ilanı duyurcak kisi kendisi