Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
Biz burda sonuçları beklerken hakkımızla, torpiller yine dönüyor. Umudum yine tükendi. Liyakatsız alımdan çeken ülkem hiç mi dur demez. !
-
@Hacettepe-Üniv.
"Aşağıda isimleri ve bilgileri yazılı kişiler, SGK Kurumu'nda belirtilen iller için SGK Denetmen Yardımcısı alımı mülakat sınavlarına girecek olup, bilginizi ve gereğini saygılarımla arz ederim"Allah ıslah etsin.
-
@Hacettepe-Üniv. Onlarca kez yayınlandı hep aynı belgeler videosunu bilé izledik isimleri bile var hocam 3 kişinin ben aciklaninca kontrol edicem
-
@ParadoX Hocam inanın mülakatlar anlamsız olmaya başladı. Gerçekten artık yeter. Bu kaçıncıdır ya. Hak yiyenlere hakkım helal olmasın.
-
@Hacettepe-Üniv. Hocam niğde milletvekili aylardır dönüyor bu belgelerer ortada. Tek başına tüm niğdelileri kalkındıran adam diye yayınlandı. Benim de hakkımı yiyenlere haram zehir zikkim olsun haketmeden bir işi alırsam o da bana haram olsun. Kimse kimsenin hakkına girmeden olsun istiyoruz ama yok maalesef öyle bir duzen
-
@aysesal Merhaba. Durum şöyle, uygulama en azından şu şekilde tezahür etti. Rotasyon kalktı. 3 Yılın sonunda yeterlik sonrası yeniden atama söz konusu olacak. Ancak yer değişikliğini zorunlu kılmayacak şekilde iller açıldı şu an tercih yapacak olanlara. Yani her ildeki denetmen olacak kişi sayısıyla neredeyse denk tutuldu. Stabil yapılırsa tercihler kimsenin yeri değişmeyecektir. Bu noktada çok nadir sorun yaşayan olur diye düşünüyorum. Anladığım kadarıyla uygulama bu şekilde sürdürülmeye devam edecek.
-
@paretowilfredo hocam dün başkanin açiklamasından sonra bu hafta ümitlenmeli miyiz ??
-
@paretowilfredo hocam sizce bu hafta açıklanır mı sonuçlar ?
-
@paretowilfredo adeta agzınızdan bal damlıyordu geriye kazanmak kaldı :))
-
Şu torpil belgelerini gordukten sonra aslinda aciklanmasi icin harcadigimiz her caba torpililer icinmis dedim kendi kendime. Su belgelerden sonra benim umudum kalmadi. Allah hak yiyenin de yedirenin de belasini versin.
-
@paretowilfredo @aysesal güzel soru güzel cevap teşekkürler
-
Bu nasıl bir vicdandır hayret ediyorum! 25 yıl için diğer tarafı sonsuzluğu nasıl riske atar kabul eder bunu anlamıyorum bu nasıl bir iş bu neyin torpili cayır cayır yanma torpili mi!!!!!!!!!! Allah büyük haykırıyorum ki Allah'ım sen hakkıyla uğraşan didinen bizlerin yüzünü güldür yalvarırım şu oyundan düzenden olanların işini terse çevir sen hakkaniyetini bu dünyada da bize göster yanımızda ol,amin.
-
@yldzkrc amin, amin, amin...
-
@aysesal sınavı kazanmakta ufak bi ayrıntıydı zaten hakimlik bile açıklandı biz kaldık
-
@frustration ne belgesi hocam ? Böyle bir şey mi çıktı ?
-
Kurum bu ara hareketli gibi .. Atamalar yerleştirmeler falan.. Bugün yarın açıklanır Bizimde diye umuyorum ..
-
Akşama tiwitter etkinliği olcak mı acaba bilgisi olan var mi?
-
bu kişileri deşifre etmekte sakınca görmüyorum listede adı olanlar aybike delen ,celal gümüş, gökhan ergin ...Takipçisiyim
-
@yldzkrc Allah o kadar büyük ki.Kazanacağınıza inancınızı güçlü tutun.O istediği sürece kimse engel olamaz.