Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Yok mu bir duyum veya bilgi arkadaşlar!
-
ben birde farklı bir durum sormak istiyorum özellikle bilenler yardımcı olursa sevinirim biz mesela mülakatı kazandık diyelim malum mülakat sonuçları ve devamı süreç çok uzun benim 4 aralık 2017 tecilim son mülakatı kazandığım anda kurumdan bir belgeyle askerlik şubesine gidip tecil işlemini yaptırabilirmiyim yada kurum böyle bir belge verir mi diğer türlü süreç benim açımdan biraz riskli duruyorda atama süresi anladığım kadarıyla yeni bir ilan gelse bile sanırım aralık sonunu bulur gibi fikri olan yada kesin bilgisi olan var mı bu konuda ?
-
@NnN Hocam Cuma açıklanma duyumunuz sağlam mı ?
-
@guyman Belgeleri teslim ettikten sonra 2 ay bilemedin 3 ay sonra iş başı yapılır hocam. engeç ağustos gibi olur işe başlaman. aralık olacaksa şayet ben hemen iş bakayım kendime
-
..........
-
@ParadoX yok hocam ben 9. promosyon için konuştum 8 için değil yanlış anladın sanırım
-
@guyman hocam o tarihten sonraya sarkarsa gidersin askerlik şubesine. yüksek lisansa kaydolucam dersen bir celp dönemi takla attırıyorlar sanırım. umarım o vakte kalmaz. benim de senden bikaç ay sonra bitiyor tecil. olmadı oturur ağlarız beraber
-
@jungss benim yüksek lisans da bitti hocam ben şimdiden ağlayım sen bana yetiş
-
Gel SGK gel SGK bitsin bu hasettt, ana baba baci kardes güzel habere hasret
-
Arkadaşlar bu akşamdan itibaten her an açıklanması gerekir eğer guy olayını ciddiye aldılarsa,cuma başvuru bitiyor kimsede son gün yapmaz yani başvuruyu bir anlamı olmuş olmuyor tabi bize açıklanması bişey ama açıklanmazsa guy için bi farkı kalmıyor yarın açıklanması şart
-
Bu akşam etkinlik yapılacak mı arkadaşlar?
-
9.promosyon gelirse 2015 puanlilar başvurabilir mı acaba?
-
@kütüphanesakini hayır herkes bireysel yazsın ama
-
Duyurularda da her yeni bişey gördüğümde ayrı bi heyecan oluyo ya yarın hepimiz arasak kurumu nasıl olur
-
........
-
GUY bence onlar için bir kıstas değil haftaya açıklanması daha yüksek ihtimal gibi
-
@falcon başkanın birebir tanıdığı olan birisine sordurttuk hocam açıklanırsa cumaya açıklanır demiş. İnşallah guy konusunu göz önünde bulundurarak demiştir bunu
-
GUY Başvurusunu istemeyerek doldurdum ve taslak olarak kaydettim yarın göndereceğim artık yapabilecek birşey yok, son ana kadar bekledik
-
....................
-
Arkadaşlar birşey soracağım bizim adımız asıllar listesine girdikten sonra tekrar bi güvenlik soruşturmasından geçince yok seni almıyoruz deme durumları olur mu acaba ?