Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@gaziçeko olur bende gazi çeko
-
@Klay-Thompson 2013 mezunuyum ben sen
-
@gaziçeko ben 2015 yani 2014 olmam gerekiyordu 1 yıl uzattı yinede tanışıyor olabiliriz dur özelden yazayım
-
Arkadaşlar yapıyorum artık GUY başvurumu, yapsam ne olacak sanki çalıştıgım da yok ama neyse, bir şey sorsam? Guy bölümünde bulamam bi milyon mesaj olmuş. referans kısmını boş geçince bizi de boş geçiyorlar mı sizce?
-
@aysesal hayır önemli olan alttan göstereceğin referansmış bu sadece göstermelikmiş yazmasanda olur yani
-
@aysesal göstermelik referanslar
kasap
bakkal
komşu -
@Fişek-MORGEN @klay teşekkürler
-
Uyuyamayan kaç kişiyiz acaba? Bugün umutların tavan yaptığı gün, bugün bizim Bayramimiz olsun inşallah. Sonuç olumlu ya da olumsuz farketmez yeter ki şu belirsizlik ortadan kalksın. Tüm dostlardan hayırli bir haber alacağımız gün olsun insallah. Fetih bizim zafer Allahin olsun
-
@ParadoX ben Bugun diye şartladık ama hiiiiiiççç umudum yok aslında, dün akşam GUY başvurumu yaptım, düzeltme yapabiliyor muydu başvuruda bilen var mu bu arada? O kadar isteksiz yaptım ki
-
Günaydın sgk denetmen yardımcısı adayı arkadaşlar bugün açıklanacak diye bende çok umutluyum inşallah boşa çıkmaz ve yarın tercihleri konuşuyo oluruz
-
Tabi ufak bi ayrıntı hepimiz kazarız
-
@aysesal düzeltme silme geri alma gönderme hersey yapilabiliyor. Umudunu kaybeden herşeyini kaybeder sakin hocam umutsuzluğa düşmeyesin. Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bugun öğlen saatlerinde bir etkinlik yapalım aksama kadar yoğun bi baski oluşturalım derim. Fikrinizi öğrenmek isterim dostlar
-
@nefiseok hocam şimdi 7. promosyondan bi arkadasla konuştum kazanan . Onların 100 güne yaklaşmış açıklanması. Buralarda 70 gün diye konuşulmuyor muydu? Moral bozmayayım da bende bugun bekliyorum esasında.
-
@aysesal 72 gün sanırım. O kadar moral bozmaya gerek yok başkan zaten yakında dediğine göre bu hafta değilse haftayadır bence
-
Denetmen and denetwomen:) ler için inş yakin zamanda mutlu sona ulasiriz herkes için hayırlısı olur
-
@kizilderili inşallh hocam
-
@NnN İnşallah cumaya kadar sonuçlanır
-
@falcon şimdiye kadar aslında açıklanmama sebebi ya da bu belirsizlik iki üç gün önce açıklanan sgk görevde yükselme gibi bi sınav vardı ya oymuş sanırım, inşallah ben yarına bekliyorum
-
Gerçekten bugün açıklanmasını bekliyor muyuz ya ? O kadar uzun bekledik ki hiç inandırıcı gelmiyo inanamıyorum yani
-
Başkan Antalya'da şu an Twitter'da gördüm, tüm gün orda mı olur bilemiyorum