Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
kardeşler sakin olalım çok yıprandık ama kalpleri ferahlatacak haber yakın.Rızkı veren Allah niye @ZıplayanPırasa adlı arkadasımızın üzerine gidiyorsunuz anlamadım bize bilgi veriyo sonuçta hazırlayan o degil.
-
@hayalimsgk sen yanlıs anladın demedım ki konunun bakan yardımcısıyla alakası varmıs gıbı konustun benım soyledıklerımı kast ederek bende aynı seyı dusnuyorum umarım baskı listelerin degistirilmesi yonunde olmaz biran once acıklanması yonunde olur
-
.................
-
@paretowilfredo
Hocam guy basvurusu icin son günü bekliyorum acaba yarina birakmak risklimidir? Sistemsel arıza olabiliyor denildi ama beklemekte istiyorum -
Yarın açıklanır mı dostlar ya stresten derste çalışamaz olduk
-
Daha önce de yazdım bunu kim ne derse desin referansın en az olacağı alımlardan birisi olacak bu kimsenin kimseye güveni yok. guy başvurusundaki pek önemi olmayan referans kısmına dahi birini yazacakken bunun geçmişinde bir şey var mı diye ben düşünüyorsam elbet onlar da düşünüyordur. Referansı olup kazanan olmayacak mı ? tabi ki de olacak ama referansı olsa dahi kazanamayacak olan da olacak .Referanssız kazanan olmayacak mı? olacak ben olacağım sen olacaksın elbet birileri olacak. o yüzden umutsuzluğa düşmenin hele de Allah "Sakın Allah´ın rahmetinden ümidini kesenlerden olma!" diye buyurmuşken umutsuz olmanın anlamı yok .güzel bir forum oldu sonlara geldik birbirimizi kırmayalım moral bozmayalım.
-
@dembaba Ağzına yüreğine sağlık kardeşim
-
Arzular şelale kardeş
-
Dostlar konumuzla alakasız kusura bakmayın. Bunu kazanamazsak kpss var önümüzde bir hafta sonra da vmy var. Kpss ve vmy birlikte nasıl çalışılabilir bi fikri olan stratejisi olan var mı
-
Guy başvurumu yaptım gönderdim arkadaşlar bence siZlerde ertelemeyin daha fazla riske girmeyin,açıklanacak olsa Başkan herzamanki gibi tweet atıp şu saatte açıklanacak derdi en azından demekki bizim kadar önemsenmiyor bu hak yememe olayı mecbur kalmasak başvurmazdık mecbur bırakıldık küsüratla kaçırdığım günleri hatırlayıp mecbur kaldığım halde üzülüyorum şimdiden küsüratla kaçıracaklara
-
Bugün de haber yok gibi, ben de GUY başvurusunu yaptım ne yazık ki,123.492 aday numaram,bu kadar başvuru var demek ki. Umarım yarına kadar güzel bir haber alır ve iptal ederiz bu başvuruları.
-
-
@economistic yok hocam ben sayı anlamında bilgi vermek için yazdım onu,zaten tamamlanan başvurular bölümünden görebilirsiniz şimdi de onu.
-
-
Öyle demeleri normal sürekli aranmak istemiyorlardır
-
-
O kadar duyarsız ve kişiye zerre kadar değer vermeyen bir sınav, mülakat sistemi içerisinde kaldık ki Allah yardımcımız olsun. İstemeye istemeye akşam başvuru yapacağım.
-
@uzman başvurunu yap. Liste açıklanır ve yerleşmiş olursan geri alabiliyorsun
-
..........
-
Bugün büyük bir etkinlik yapalım bence