Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@jungss Daha önce yazılanlar listenin başkanın masasında hazır olduğu yönündeydi ve ben öyle olduğuna yürekten inanıyorum. İnşallah kim ne yapacaksa bir an önce yapar. Allah herseyin en iyisini bilendir elbet vardır bunda da bir hayır dostlar
-
@ParadoX işleyişi bilsek sağlıklı yorum yapacağız da her şeyden bir şey çıkarıyoruz .İnşallah senin dediğin gibidir açıklanır .bende dünden beri siteye girip bi kısmını doldurup çıkıyorum hala başvurmadım
-
@dembaba Aynen dostum yeminle her girişimde bişiler tikliyorum ekliyorum çıkıyorum ozgecmis filan yazmadım bile. Elim varmıyor. Çok yıprandik inan ki ama elden bişe gelmiyor. Yazdığım tüm mesajlarda sadece umudu yüksek tutmayı amaçladım. Hep inşallah dedim, diyorum. Bakma sen ben de kafayı siyircam dà işte simdilik neyin kafasını yaşıyorum bende bilmiyorum
-
Arkadaşlar etkinlik yapalım denilmiş tamamdır ufak da olsa birşey yapalım aynı saatte yazmış oluruz en azından, uygun olursa size 21.00 de olsun ?
-
@wesley10 uygundur hocam
-
Arkadaşlar 21.00 hızlıca elden ele uzatalım
-
@wesley10 Ben hazırım her daim
-
Twitter da dönen 23.00 açıklanma saati söylentisi doğru mu acaba? Başkana göndermeme yapılıyo
-
@guyman valla bende hiç bişeye çalışacak psikoloji kalmadı .. Elbette guya başvurcam ama çalışamıycam artık elime defter kitap alamıyorum.
-
@guyman tek artım askerliği aradan çıkarmış olmam.
-
@uzmanadayı90 Gönderme hocam
-
- Promosyon için de yükleniyoruz, sonuçta sadece 1/4 ümüz kazanacak. Haziran bitmeden bir ilan daha koparacağız inşallah
-
#Tag gelsinde yazalım valaha bunalıyoruz hiç değilse yazmak iyi geliyor.
-
TAG: #SGKSonucVakti
-
Arkadslar etkinliğe destek verelim inşallah bi hafta 8.pro noktalayalim artık 9. pro gecelim inşallah
-
Yettim arkadaşlar haydi etkinliğe grup
-
Bomba twitlerle nokta atışı temaslarda bulunuyoruz devam devam
-
Kelimenin tam anlamıyla sözün bittiği yerdeyiz dostlar. Bundan sonra başkan ve bu işin geciktirilmesinde payı olanlar vicdanlariyla başbaşa kalsinlar. Bu saatten sonra yapılacak en güzel şey sakince beklemek. Allah hepimize sabırlar versin, yar ve yardımcımız olsun inşallah.
-
Sağ olun arkadaşlar artık ciddi ciddi çalışmak lazım bundan sonrasını da bekleriz. Bugün akmasa da damladı, yağmasa da gürledi.. var olun
-
Son etkinliğimizide yaptık. Allah hayırlara vesile kılsın