Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
GYS sonucu bekleyenler bile önce denetmnlerin mulakatlarini sonuclandirirlar sonra sıra bize gelir diyorlardi onlarinki açıklandı biz hala bekliyoruz.. Hayır o değil kurum icerisinden gelen duyumlar bile fos çıkıyor ya ona yanıyorum.
-
Arkadaslar merhaba bu gun yine soruşturdum sgk bakanlıktan gelcek onayı bekliyo listenin biride bakan yardımcısında oldugu ve liste uzerinde baskının cok oldugu soylendı bence baskanın bekleme nedenı bu onayı alır almaz acıklıycaktır
-
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
-
-
@economistic bende merak ediyorum
-
@ZıplayanPırasa liste üzerinde ne gibi bi baskı olabilir hocam? Birde dediğiniz gibi onay bekleniyorsa sonuçları yarın beklememizin bi anlami yok sanırım
-
@ZıplayanPırasa hocam liste üzerinde baskı olduğundan adım gibi eminim o yüzden bu bilgiye sonuna kadar inanıyorum..
Bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Sınav olmadan direkt mülakatla alınıp ve 4 katı aday çağrılırsa gayet normal. -
axıklanması yonunde sanırım diger yonden dusunmek istemiyorum umarımda boyledir bende bu gun cumadan ümitliyim hakmizda hayırlısı arkadaslar
-
İsmi neymiş ki bu bakan yardimcisinin? Yazık bize ya hayvan gibi puanlarla girdiğimiz mülakattan yine hüsranla mi ayrılacağız? ???
-
62 Gündür bi bitmedi şu baskılar, ki baskılar daha mülakat öncesi başlıyor olmalı
-
@hayalimsgk arkadasım bakan yardımcısıyla alakası nedir anlamadım ben listenin birininde bakan yardımcısında oldugunu ifade ettim ve sgk bakanlıktan onay bekledıgı saptırma konuyu lutfen
-
Sıradan bir milletvekili dahi 3 isim veriyor vr direkt bakanlığa gönderiyor ayrıca bunun daha bakan, bürokrat , dernek , vakıf vs. ayakları da var ..
-
@NnN bende hergün yarına açıklanır diyorum hocam bugün son olur inşallah
-
..........
-
Başkan Antalya'da ama açıklanır mı dersiniz
-
@kütüphanesakini Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
açıklanabilir tabii hocam. O önemli değil.
-
@ZıplayanPırasa sen bana niye zipliyorsun kardes kendin yazmışsın liste üzerinde baskı diye. Bu yazdığını bu anlamda anlayan tek kişi ben değilim sonuçta. Ornek1; @Memnun-Kaygısız ornek2; @May
-
Dostlar biraz daha sakin olalım. Sonuçlara kadar hiç dağılmadan, kırgınlık yaşanmadan gelindi. Bugün hepimizin üzerinde özel bir stres var biliyorum ama kimseyi incitmemeye bugün ayrı gayret gösterelim. Bu iş Allahin izniyle bugün, bugün olmazsa yarın neticelenecektir inşallah. Bu kadar kişinin mağdur olacağı bir şeyi bile isteyen yapmazlar. Biraz daha sakin olalım lütfen. Burda tartışma yapılacağına başkana bir iki tweet daha atsak ya daha güzel olur dostlarim
-
@Memnun-Kaygısız Katılıyorum ve şuanda bu alımdan hiç ümidim kalmadı. Çoğu kişinin bürokrat tanıdığı var ama bizim doğru düzgün tanıdığımız memur bile yok
-
@May neyi kıvırmayım ? Ben mi hazırlıyorum listeleri sizin durumunuzdan bir farkım yok duydugumu aktarıyorum