Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Herkesin eline, emeğine sağlık. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
@Stigltz hocam Allah söyletti insallah umarim son etkinligimiz olur..
-
Herkese teşekkürler. Olmayacak galiba bu iş, yarın da boş geçeceğiz gibi görünüyor ama olsun biz elimizden geleni yaptık, belki bir mucize olur
-
@wesley10 bende umudu kestim bu gece de olmayacak yarında olmayacak
-
Şu başlığa her girişime karşılık bir soru çözseydim ceteris paribus bitmişti
-
Bencede haftaya kaldi malesef yarin belki bir açıklama yapilabilir beklentimizin farkindalar ne de olsa
-
@klapaceus farkındalık ve kayıtsız kalıyorlar ..
-
Arkadaşlar bu görseli paylaşacağım olmuş mu ?
-
@kizilderili bence olmuş,eline sağlık
-
Ağzımızla kuş tutsak da, bildiklerini okuyacaklar gibi görünüyor malesef
-
@wesley10 öyle görünüyor valla
-
Heyecan Dorukta. İnşallah bu gün açıklanır. Haftaya açıklanırsa bir çok kişi açısından çok geç olacak. Guyda 32 il var. Her ilde ortalama -10 kişi farkedecek
-
Üzüle üzüle, iç çeke çeke zor da olsa bunu yapmaya mecbur kaldık. GUY ve Vergi Müf. ikisine de başvurumu tamamladım. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.
-
Arkadaşlar başlık burası değil biliyorum da bu başlık benim evim gibi oldu guy a başvurduktan sonra evrakları bir yere göndermiyoruz değil mi? Klavuzdan göndermediğimizi anladım ama aptallaştık malum
-
@aysesal evrak ne evrakı
-
@Klay-Thompson sgk da başvuru formuyla diplomanın aslı gibidir yapılıp yolladık ya onlar hocam öyle şeyler
-
@aysesal bundada var mı öyle şeyler
-
Yok hicbir sey gondermeyeceksiniz
-
Değerli arkadaşlar, biliyorum zor bir süreç, yazıldığı gibi de gayet sabırları zorlayan bir süredir bekleniyor sonuçlar. Ancak gerek twitter etkinliklerinde gerekse görsel paylaşımlarında "sabır taşı çatladı", "sonuçları açıkla", "Allah rızası için ..." "sevaplarınız 3e katlansın" vb "çok samimi" kalıpları kullanmak yerine bir kamu kurumunda çalışıyor ve bir üstümüze sesleniyormuş gibi kalıp ve kelimeler kullanırsak daha yerinde olur diye düşünüyorum. Sosyal medya sanal olabilir ama sanallığın gerçekliğe evrildiği bu günlerde orada yazanlar da yazılanlar da bizleriz.
-
@hukukunüstünlüğü hepsini deniyoruz kardesim hicbir sey yazmayip beklemekten iyidir iyiniyetinle yazdigin seylerde de haklisin tabi ki dikkatde ediyoruz geregince ama bu kamu spotu gibi paylasimlarin artik geregi oldugunu dusunmuyorum herkes farkinda zaten nasil konusup konusmayacaginin ️