Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX bana alabilir siniz kızını
-
@ParadoX ahahah Estağfirullah hocam denetmenliği bi alalım kız sonra
-
-
@byergenekon Dostum benim işgal alanım İzmir İskenderun hattı, Ankarada sokak kedisi gibi oluyorum Zira hiçbir yeri bilmiyorum. Ama nasıl karşılanır onu bilmiyorum gidilmesi olayı yani.
-
@economistic böyle bekleye bekleye eldeki avuctakileri tuketiyoruz sınavlar kaçıyor guyda gidici öyle görünüyor tez elden bi çözüm bulmak lazım yarın direk başkanın numarasını mı bulsak ankesörluden arariz sorarız sadece iyice psikopata bagladim
-
@economistic ahahahah hocam süpersiniz yaaaaa, yalnız cümleler tam benlik yani nasıl denk getirdiyseniz :)) yalnız şaka maka artık açıklamasın istemezzzz artık , sabah bu cümleyle açıcam günü
-
-
@economistic onun için onunda seni takip etmesi gerek sanirim o da çok zor adam twitlere cevap vermezken
-
-
@economistic bence bu işi yarın bitirelim bi hafta sonu yeni hayaller yeni paranoyalar onun için öneri sunalim görev dağılımı yapıp halledelim fikri olan var mı
-
-
@economistic ilk önce biz nereye bağlı çalışacağız ikinci olarak yarın herkes bi genel Müdürlüğü arasın bilgi almaya çalışsın ne olduysa en azından sürekli sınav hizmetlerini aramaktan iyidir diye düşünüyorum
-
-
@economistic @ParadoX @mov @hayalimsgk ahali nereye kayboldunuz öneriniz diyeceğiniz yok mu
-
Böyle bir durumda bile muhabbet, tebessüm tavan. Allah eksik etmesin inşallah hiçbir zaman, gülümsettiniz.
-
Açıklanıncada güleriz inşallah
-
Tüm bekleyenlere gelsin;
Yıldızlara baktırdım sonuçları açıklamıyorsun
Seni görmem imkansız rüyalarım olmasa
Twitter'a bakmıyor sonuçları açıklamıyorsun
Seni görmem imkansız rüyalarım olmasaYalvarırım twit yaz beş dakikanı ayır da
Su serp yanan bağrıma gördüğünü duyur da
Yaban gülü gibisin dağda kırda bayırda
Seni dermem imkansız rüyalarım olmasaSeviyor istiyorum guy pahasına olsa da
Bir fırsat ver ne olursun beni bir daha sına
Bu derdi söyleyemem senden bir başkasına
Seni sormam imkansız rüyalarım olmasa -
@ykbs hocam güldürdün gece gece
Ellerine sağlık hislerimize tercuman oldu bu şiir.
Süreç bizi çoğu alanda gelistirdi farketmeden -
@byergenekon sigorta primleri genel müdürlüğü kayıt dışı istihdam daire başkanlığına bağlı olcaz
-
@byergenekon hocam nasıl birşey düşündünüz bilemiyorum ama şu an için atabileceğimiz adımlar çok kısıtlı. Önemli ve nihai olan başkana ulaşmak zira olay onda bitiyor. Yani daire başkanlığı bağlı birim bence çok fazla etkileyici olmayacaktır.
Başkan'ın özel kalemi ya da sekreterinin kurum telefonlarına ulaşılabilirse başkanla doğrudan temas ancak o şekilde sağlanabilir diye düşünüyorum ben.