Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@sefa05 Kesinlikle katılıyorum hocam. Sadece 4.Promosyonun sonuçlarının beklenecek hususuna katılmıyorum. Onları beklemelerine gerek yok açıklamak için. İnşallah ben haklı çıkarım da daha erken sonuç ogreniriz diğer tüm konularda hem fikirim seninle. Aciklamayacak insan az daha sabır deyip kendinı topun ağzına niye koysun.
-
@ParadoX hocam illa beklenecekse o daha mantıklı demeye çalıştımbencede atama yapılcak iller zaten planlıdır inşallah dediğimiz gibi olur.Bu süreç bizi sabır konusunda da eğitti
-
@sefa05 Bence bu sabır olayı da Cenabı Allahin verebileceği en güzel derslerden biri. Allah sabredenlerle beraberdir, inşallah hayırlı sonuçlar alacagiz
-
@ParadoX aynen öyle hocam bunda da bir hayır vardır.Bizim elimizden gelen şuan tiwitter etkinliği yapmak bence ancak böyle baskı oluşturabiliyoruz ben etkili olduğuna inanıyorum
-
@sefa05 Takipteyim hocam goruyorum attığın tweetleri bu konuda ben de böyle düşünüyorum. Ara ara kafama estikce atıyorum bakana başkana filan bişeler. Herkes ufak tefek bişiler atsa günde 300 400 tweet yine ulaşır makamlara. Sürekli atan arkadaşlar da var görüyorum hep. İşin peşini birakmadigimizihala sabırsızlıkla beklediğimizi hissettirmezsek hersey iyice ağırdan alınır diye bir his var icimde
-
@ParadoX Doğru diyorsun hocam bence yine bir organize olup etkinlik yapalım
-
gerek burada gerek facebook ta çeşitli söylentiler hep dönüyor süreçte son nokta bilemiyoruz, kimi güvenlik soruşturması bitti diyor kimi bitmedi o bekleniyor diyor, kimi liste Sayın Başkan da son halini vermesi bekleniyor diyor, bu yerleştirilecek illerin ayarlanması olayı bana mantıklı gelmiyor, liste açıklanır atama sürec için ileri bizden haber bekleyin diyin, denmiyor mu şimdi açıklansa bile 2-3 ayı bulur işe başlama, şimdi açıklansın il vs daha sonra olur belliki başka bir şey var, elbet Yüce Rabbim sabırla ve sebatla bekleyenlerledir, bizde hayırlı bir şekilde hakkımızda yazılanı bekliyruz
-
Baskan degişcek bakan degişcek,iller belirleniyor duyumları gercekci degil bakanlıktan onay beklenıyor bu kardesınıze inanın
-
@ZıplayanPırasa Şafak yakın mı kardeşim var mı bir haber
-
Söylentileri pek kulak asmamak lazım referandumdan önce hiç bir mülakat açıklanmayacak diye söylenti vardı ama hepsi(denetmenlik hariç) referandum öncesi açıklandı. Başkan az kaldı dediğine göre yakında açıklanır eğer değişiklik vs olsaydı hiç bir şey demezdi. Açıkcası az kaldı diyince 2 3 gün sonrasını bekledim ama başkanın zaman skalasında azdan kastı 8-10 gün galiba
-
@falcon kardesım sgk genel yapısında bu var bu kuruma mı ozel bilmiyorum ama memurundan mudurune liste onunde olsa bile hangi liste haberımız yok dıyolar bu bırazda malum teror orgutunun yılarca bu sureçleri sulandırması suistimal etmesınden kaynaklanıyor sundan emınım liste hazır ve bakanlık son sozu soylıycek baskanında tarıh verememısının nedenı bu bence ıs kendınde bıtse bence hıc bekletmez acıklar
-
@ZıplayanPırasa Sabrın sonu selamet.İnşallah önümüzdeki hafta içi açıklanır.
-
@sefa05 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@ParadoX hocam illa beklenecekse o daha mantıklı demeye çalıştımbencede atama yapılcak iller zaten planlıdır inşallah dediğimiz gibi olur.Bu süreç bizi sabır konusunda da eğitti
4.promo denetmen yardımcılığı yeterlilik sonuçları sonucunda tercih yapılacak iller belli zaten. Kendi arkadaşımdan biliyorum Antalya SGİM istiyor.
-
@FameFabre aynen hocam iller belliymiş inşllah dahada uzatmazlar.Ancak Sgk atamalarında bakan değilde başkan onay veriyor diye biliyorum bakan onayı veriyor diyenler için söyledim yanılıyorda olabilirim
-
@sefa05 hocam başkan onayladıktan sonra bakanın da onayından geçiyor diye biliyorum.
-
@uzmanadayı90 hocam banada bir denetmen sadece başkan onayında geçiyor demişti kesin bilgisi olan birileri varsa açıklarsa seviniriz
-
@sefa05 kagıt uzerındeki prosurden bahsetmedım arkadaslar baskan bakanlıktan bu konuda bagımsız ıs yapamaz
-
Herkese merhaba,başlık açıldığı ilk günden beri takip ediyorum ama henüz hiç ileti girmemiştim. Burası cidden güzel bir bilgi paylaşım alanı. Twitter etkinliklerine haberim oldukça iştirak etmeye gayret ettim. Sonuçlar ne zaman açıklanacak sorusu haftalardır türlü sıkıntılar yaşatıyor maalesef. Ama nihai olarak şu çok önemli;kim kazanır kim kaybeder elbette bilemiyoruz lakin umarım her konu da herkesin gönlünden geçen makamlar kısmet olur. Burada Ki insanları sanal olacaksa tanıdığım için mutluyum. Umarım en kısa zaman da meslektaş olarak görevde olmak hepimize nasip olur.
-
@ZıplayanPırasa anladim hocam dediğiniz gibi liste bakan onayini bekliyorsa süre çok uzamaz gibi.
-
Pazartesi parti MYK toplantısından sonra kabine de neyin ne olacağı belli olur.. Ama söyle de bir durum var; ben bakan ya da kurum başkanı olsam liste hazır olsa bile koltuktan kalkma ihtimalim varsa listeyi yayınlamam.. Çünkü herkes attığı adımdan korkuyor taşın altına elimi ben koyacagima benden sonraki atsın imzayı diye düşünürüm herhalde.. Hayirlisiyla süreç bir sonuclansa da komplo teorileri üretmekten kurtulsak artık