Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@yldzkrc çok teşekkür ederim. Keşke ücretsiz izni de kullanabilsek çok iyi olur. Eşimle aynı şehirde olsam çok da sıkıntı değil ama başka şehir olursa çok zor olur benim için
-
.
-
Etkinlik yaparsak diye bir kaç görsel hazırladım
-
Yarın akşam, organize olup hem 8. PRO sonuçları hem de 9. PRO ilanı gelmesi için etkinlik yapalım mı ?
Artık 9.Pro ilanı için de bastırma zamanı, 3/4 elenecek zaten ayrıca çok küçük farklarla kaçıran arkadaşlara da umut olur. Seneye hangi puan türünden alım yapılacağı da malum. 2016 Puanlarıyla sadece 300 İİBF mezunu alınması çok az, puanlar yanmadan bir şans daha tanınmalı diye düşünüyorum.
-
@wesley10 keşke sabaha aciklaniyor diye mujdeli bir haberle uyansak da sadece 9.promosyon için etkinlik yapsak ne güzel olur dimi. Hiç olmazsa kazanamadiysak işsiz olduğumuzu bilirek canla başla yukleniriz
-
@ParadoX Yarın 1 Mayıs ya belki Salı gelir sonuçlar
-
arkadaşlar şunu belirtmek isterim ki canla başla savaştık savaştınız 8. pro sonuçları için başkanın konuşması bile etkinliklerin bir başarısıdır bunu cümle alem gördü şimdi inşalllah sonuçlar açıklanacaktır kaybedenleriniz olacak kazananlarınız olacak ama size burdan yalvarıyorum özellikle kazanan arkadaşlar süreç bitti oh be atandım havasına girerek bizleri özellikle 9.pro bekleyen arkadaşları yalnız bırakmayın yaşadıklarınızı unutmayın ve ses olmamıza yardım etmeye devam edin lütfen birlik olunduğu zaman neler oluyo gördük yapılacak her iş 8 ve 9. prom. bekleyen kazanan kaybeden herkesin başarısı olacaktır.
-
@guyman Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
arkadaşlar şunu belirtmek isterim ki canla başla savaştık savaştınız 8. pro sonuçları için başkanın konuşması bile etkinliklerin bir başarısıdır bunu cümle alem gördü şimdi inşalllah sonuçlar açıklanacaktır kaybedenleriniz olacak kazananlarınız olacak ama size burdan yalvarıyorum özellikle kazanan arkadaşlar süreç bitti oh be atandım havasına girerek bizleri özellikle 9.pro bekleyen arkadaşları yalnız bırakmayın yaşadıklarınızı unutmayın ve ses olmamıza yardım etmeye devam edin lütfen birlik olunduğu zaman neler oluyo gördük yapılacak her iş 8 ve 9. prom. bekleyen kazanan kaybeden herkesin başarısı olacaktır.
Buna gram şüphen olmasın. Nasip olur da kazanırsam dahi 9.promo için hep destek tam destek
-
@guyman Çok haklısın, kazanan kazanmayan herkes 9. Pro ilanı için son ana kadar, 2017 KPSS açıklanana kadar, etkinliklere katılım sağlamalı. 15 dk ders arası verip iki-üç tweet atmak çok zor değil. Hele ki kazanacak olanlar daha rahat olacak, daha kolay katılım sağlamalı
8.Pro sonuçlarını bu hafta koparacağız, 9.Pro da ay sonuna kadar koparacağız inşallah
-
-
@guyman Allah nasip eder de ben hayalime kavusursam, hayalisgk olanlar için çabalamaya devam edeceğim kardeşim hiç şüphen olmasın..
-
Arkadaşlar başkana yazmak için sadece etkinliği beklemeye gerek yok. Bakıyorum önlisans mezunları bizden kat ve kat daha fazla tweet atıyor gün içerisinde.
Etkinliklerde beraber tweetleyeceğiz, ama gün içerisinde de müsait olduğumuzda yazalım.
-
Tuğrul koçer destekli etkinlik yarın akşam 21.45
- PRO Denetmen Yard. açıklanması + 9. PRO Denetmen Yard. ilanı gelmesi için
-
@wesley10 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Tuğrul koçer destekli etkinlik yarın akşam 21.45
- PRO Denetmen Yard. açıklanması + 9. PRO Denetmen Yard. ilanı gelmesi için
Yerimizi alacağız her zamanki gibi ️
-
@wesley10 yerimizi alırız
-
Bende varım
-
yarın 66.cı gün.inşallah açıklanır.yani aynı sınavı olağanüstü şartlar içinde 72 günde açıklayan kurum normal şartlar altında 66 günde açıklayabilir.inşallah yarın bu iş biter.
-
orada olacağım
-
Onurlu bekleyisimizin 66. gunu bu sayfada yada baska sayfalarda ders disinda verilen emeklerin karsiligini da aciklandiktan sonra hep beraber aliriz insallah..
-
Etkinligi organize eden arkadaslar bakanlıgı bakan ve bakan yardımcısını mutlaka etiketliyelim