Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bu hafta sonuna kadar açıklanacağı yönünde duyumu olan varmı?
-
@meltempoyrz hocam merhabalar biraz geç dönüyorum memleketteyim, kusura bakmayın. Öncelikle eş durumu tayin meselesinde kurumdan kuruma değişen yönetmelik farklılıkları söz konusu. Kim kime tabi, neye göre tabi, ast üst ilişkisi var mı? Bunlarda her kurum için genel geçer yeknesaklık henüz oturmadı. Bazıları bu işler için anlamsız yere uğraştırılırken, bazıları ise ellerini kollarını sallaya sallaya bir araya geliyor. Elbette bu işin çözülmesinde 3. kişiler devreye giriyor.
Ben normal olması gerekeni söyleyeyim, eş durumu tayin veya bir sebepten ötürü tayinlerde kurumlar ilk etapta mazaret dilekçesi alıyor, bu dilekçeyi de direk işleme koyuyor. Nitekim, rotasyonunun zorunlu olduğu gümrükte dahi durum böyle. Ben SGK'nın da bunu dikkate alacağını düşünüyorum. Ama dediğim gibi genel geçer bir tekdüzelik olmayınca bazen eşler biraz efor sarfetmek zorunda kalabiliyor.
-
@Antimülakat ne zaman açıklanacağı ile ilgili bi duyumunuz var mı hocam ?
-
@şakagibi hocam başkanın twitter açıklaması dışında yeni bir gelişme yok maalesef. Benzer açıklamayı uzmanlık içinde yapmıştı ve sanırım 2 hafta sonra açıklanmıştı. Bu hesapta 10 gün içerisinde açıklanması gerektiğini düşünüyorum.
-
@Antimülakat tesekkurler hocam
-
Ben bu hafta bu isin bitecegını dusunuyorum birde arkadaslar etkinlikte cumhurbaskanı bakan ve bakanlıgı etıketlemeyı unutmuyalım
-
guy adayları destek vermeyecek tabi artık , sayıca daha az kişi yazacaktır , kısa kesmeyelim uzun sürsün de duysunlar bizi
-
@aysesal Katılıyorum. Arkadaşlar ama 1600 kişi bu mülakatı bekliyor, yazan kişi sayısı 50 bulmaz. Lütfen arkadaşları haberdar edelim
-
Aksam tag da belircemiz etiketler:
@RT_Erdogan
@BestepeCB
@CSGBakanligi
@MuezzinogluDR
@ztarikdaroglu
@MustafaAPAYDIN5 -
@ZıplayanPırasa Hocam en önemlisi @msbagli Çünkü kendisi twitter ile diğerlerine göre daha içli dışlı ve daha duyarlı
-
Arkadaşlar bayagidir sizlerleyim lakin twitteri anca yapabildim
Bugunki etiket ne ve nasıl yapıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim -
@wesley10 o kesın ben ona ek olarak dedim
-
@FATMAN06 twittera ilişkin bilgi almak istiyorsanız buradaki videoyu izleyebilirsiniz. Etkinlik tagı etkinlik saatinde buradan duyurulur. Ek olarak yukarıdaki kullanıcı isimlerini de etiketleyerek etkinliğin amacına uygun istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz. Twitterı ilk kez kullanıyorsan bir kaç tweet atarak deneme yapabilirsin. Kafanıza takılan bir şey olursa buradan yazarsanız yardımcı oluruz.
-
@master helal
-
@ZıplayanPırasa eyvallah hocam yardımcı olabildiysek ne mutlu
-
Etkinlik için
-
-
-
Hadi insallah son etkinligimiz olsun
-
tag ne acabaaaa?