Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@aysesal Birazdan hocam yazacağım
-
TAG: #SGKRicamız
-
Katılım zayıf gibi mi bana mı öyle geldi
-
yahu bu katılım nedir arkadaşlar benim 8. proyla alakam bile yok ben twit atıyorum yapmayın çevrenizdekileri filan hep çağırın son şans bunlar
-
Katılım zayıf, böyle olacağını tahmin etmiştik malesef. Ama yazmaya devam stres atalım
-
aynen yaaa stres atalım, zaten başkan bizi işaretleyip eleyecek :))) bir de RT yapınca başkan onu da görüyor mu? boşuna RT yapmayalım yeni twit yazalım eğer görmüyorsa
-
@aysesal Yeni tweet yazsak daha iyi gibi
-
Eveeeettt yoğun katılımla gerçekleşen bir etkinliğin daha sonuna geldik. O kadar yoğundu ki twitleri ezberledim :))) yahu nerede bu 1600 kişi. İstatistikçiler nerde karışık mıyız bu grupta?
-
@aysesal burdayız hocam
Haber saldık dört bir yana ama ancak bu kadar oldu anlamis degilim kimse burdaki dostlar kadar cabalamiyor. Insallah da burdaki arkadaslarimizin yuzu güler. -
..............
-
Valla benim o kadar misafirim var evde hala katılıyorum misafirlerin önünde bile. Millet ne kadar rahat böyle ya kimsenin umrunda değil hep aynı kişiler cabaliyor
-
yine boş geçen bir akşam, artık yarına kısmet nasılsa mesai günü belki güzel haberler gelir
-
@paretowilfredo hocam bi sorsanız mı acaba hani 66 gün bitti
-
Nekadar daha beklicez onu bilelim bari odaklanamiyoruz hicbiseye mulakat sonucu aciklamak bu kadar zor olmamali arkadaslar meslege girmek kime nasip olursa lutfen isleri hizlandiran memur olun ulkede burokrasi anlayisi değişmeli
-
Bugün 6.promo arkadaşın nişanındaydık Maltepe'de. Hatıra defterine bile şafak 66. Gün de bitti diye yazdım o derece aklımızda
Ayrıca Twitter etkinliğine de boş bırakmadım.
İnanç varsa imkan da vardır -
Arkadaşlar 9. Pro ile ilgili bir duyum paylaşmış @davetsiz arkadaşımız, 9. Pro sayfasında inşallah doğrudur, 2016 puanları ile 400-500 kişilik bir alım bekliyor tabi sadece duyum arkadaşa da yüklenmeyelim eğer gelmezse
-
Arkadaşlar valla bugün doğum günümdü akşamda o saatte arkadaşlar ufak bi pasta kestiler katılamadım etkinliğe gerçekten üzüldüm hakkınızı helal edin hep katılırdım yazmayınca vicdan yaptım. @davetsiz arkadaşın müjdesini de gördüm 8. pro. 0.05 gibi bir puanla kaçıran biri olarak inşallah doğrudur en güzel doğum günü hediyesi olur benim için.
-
@atiba hocam hem 8. promosyonu kacirmissin hem de destek veriyorsun daha ne olsun. 8. promosyon mulakatina giren 1000 kisi uyudugu halde !!!
-
@aysesal Valla hocam hep diyorum bu davayi sadece o sınava girenlerim davasi olarak gördükçe ilerleyemeyiz. Herkes cok değıl elinden geldiği kadar destek verse çok başka yerlerde oluruz. Ilanlar,açıklamalar daha farklı olur ya neyse hakkımız da hayırlısı.. Benim ki sadece his cuma günü açıklanacak bence inşallah 9 pro da kpss den once gelir .
-
@atiba Hocam doğum günün kutlu olsun, seni katılmış sayıyoruz problem yok 2016 Puanıyla bir Denetmen Yard ilanı sana güzel bir hediye olur inşallah.