Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bizim bekletenlere vericen Mehteri bak o zaman bekletiyorlar mı
-
@mov O çok meşhur sevilen bir konu vardı hani "TİCARİ İŞLETME REHNİ KANUNU" iptal edildi. Yerine 20 Ekim 2016 tarihli ve 01 Ocak 2017 yürürlüklü "TAŞINIR REHNİ KANUNU" kabul edildi. Tüm değişiklikler bu videoda var buyrun dostlar https://www.youtube.com/watch?v=s9JmhT44JmQ&list=PLO8WfbCjmR7X5nFgh5tGvlI5z1QtJm9PL&index=29
-
@ParadoX hocam teşekkür ederiz
-
benim de bugun içime doğdu bi haber bekliyorum
ek olarak bir soru da benden. şimdi anayasa değişlikleri yürürlüğe girdi mi?yani notlarımızdaki gensoruyu falan silelim mi?
-
@ParadoX çok teşekkürler
-
İnşallah açıklanır ama ben 10 mayısta açıklanır diye düşünüyorum. Tamamen tahmin. Topa tutmayın beni
-
Arkadaslar umarım sonuçlar açıklanır ancak psikolojik süre olan 64 gün geçtigi için ve yarın haftanın son günü olduğundan sonuçarın açıklanacağı hissiyatine kapılıyoruz
-
anayasa değişikliği ile ilgili soru gelirse eğer şıklardan eleyerek yeniyi mi eskiyi mi soruyor anlaşılır .zaten soru gelirse cb nin partisi ile ilişiği kesilip kesilmeyeceği ,seçim yaşı ve hsk dan soru gelir diğerleri uyum yasaları ile kesinlik kazanacak çoğu da 2019da yürürlüğe girecek .
-
-
Hala bugünden umudunuz var mı arkadaşlar ?
-
Duyumu olan yok mu ? Ben sabah aradım hala komisyonda bize bilgi verilmedi dendi sanırım bugün de karavana
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@nefiseok Sabah öyle uyanıriz inşallah İçimden yarın oglen açıklanacak gibi geçiyor ama hayırlısı. Az kaldı başkan yakın zamanda verecektir müjdeyi @msbagli
Benim var. Umudumu yitirmem o zaman vakit geçmiyor
-
Ben başkandan daha net bir sinyal almadan birdenbire açıklanacağını sanmıyorum.
-
@düsenberi Uzmanlıktan sonraki hiçbir sonuç için başkan twitt atmadı ama bir sürü sonuç açıkladı. Ben başkanın bununla ilgili twitt atmadan aıklanabileceği ihtimalini düşünüyorum şahsen.
-
öğledi de devirdik offfff çok sinir oluyorum, bugün de mi gol değil? Bugün açıklanmazsa akşam etkinlik yapacak mıyız?
-
-
@economistic ben aradım, "komisyondan bekliyoruz. Zaten bizim haberimiz olur olmaz yayımlıyoruz. Elimizde hiç bekletmeden açıklıyoruz.daha bize gelen bir şey yok" dediler
-
@aysesal hep aynı cevaplar, ama farklı bir cevap da beklemek çok rasyonel değil. Başkan bir twit atar ardından açıklanır sonuçlar bu işin raconu bu sanırım. Şu öğleden sonra açıklanmadığını için kafama ağrılar giriyor
-
Gündüz gözüne ben hiç beklemiyorum şahsen akşam bekliyorum 23.00 a kadar açıklanmazsa ümidi kesiyorum
-
Sanki hic aciklanmicak gibi hissetmeye basladim bide bekledikce olmicakmis hissine kapiliyorum guy sinavida bilgi sinavi degil cikmis sorulara yogunlasmak gerekiyor ama parmagimi oynatcak halim yok