Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@klapaceus hahaha hocam twiterda etkileyici laf ürete ürete çenem açıldı artık politika yapabilirim kazanalım da inşallah öte dursun
-
@yldzkrc Estağfurullah güzel yürekli arkadaşım. Sadece içimden geçeni saklayabilen biri olamadım hiç hepsi bu
-
@ParadoX aynen hocam katılıyorum tel tek
-
........
-
@AzizAK evet ben de gördüm yaaa onları sonradan. Ortalıgı ben ateşledim burda ya kusura bakmayın belki dedim aramıştır Başkanı bilgi almıştır
-
@aysesal Zaten dernek Başkanlığınin hakkını veren biri başkanı arayıp öğrenmek bir kenara baskı yapar, aciklattirir. Dernekler niye var? Kuruluş amacı nedir? Kamuoyunu biz oluşturmaya çalışıyoruz, onların yapması gereken bu değil mi? Bu kadar yuvarlak söylemler gördüm mu çıldıriyorum ben. Gece gece tovbe Allahım tovbe. Sen affet ya Rab
-
........
-
@yldzkrc hiç sanmıyorum hocam tam 70 gündür hakkını almak için çabalayan 3-5 kişiyiz ve Sayet nasip olurda mesleğe girersek dernek başkanlığını bile soker alırız bzden sonra mesleğe girecekler için çabalarız. Bizde o ışık var
-
........
-
Denetmen yardımcısı olarak uyanmamız ümidiyle iyi geceler yoldaşlar
-
@nefiseok Sabah öyle uyanıriz inşallah İçimden yarın oglen açıklanacak gibi geçiyor ama hayırlısı. Az kaldı başkan yakın zamanda verecektir müjdeyi @msbagli
-
69 Güne girdik arkadaşlar. Korkarım ki liyakatten bahsetmek güç olacak, inşallah yanılırım. Gün geçtikçe içimize kurt düşürüyorlar. Zaten tek yıl geçerli olan puanlarımızı da SGK sonucunu beklerken çar çur edeceğiz galiba. Çok yıprandık, idarenin işleyişine hakim olan '' kamu yararı '' böyle mi oluyor
-
@wesley10 Saygilar saygilar... Hangi dersti bu?
-
@ParadoX Günlerdir yüzüne bakmadığımız İdare Hukuku olsa gerek Sözde çok güzel ilkelerimiz var, uygulamasını bilene
-
Gelin hep beraber şirket kuralım bunlardan bize fayda yok vaktinden sonra gelen adalet adalet değildir .. @ParadoX hocamın dediği gibi bu saatten sonra açıklayıp bizden bizden bişey beklemesinler maddi manevi herkes çok yıprandı
-
Başlığı sürekli takip ediyor, etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Mülakata gidene kadar denetmen yardımcılığı için önyargım vardı. Bu pozisyonda bu kadar renkli, dinamik, düşünceli, görgülü, saygılı, yaratıcı insanlar olacağını tahmin etmemiştim. Allahım, siz güzel insanlarla, vatanımıza en yararlı şekilde çalışmayı nasip etsin, sonuçlar içinde temiz kalplerinizi üzdürmesin.
-
@ParadoX hahahahah bu duyumu nereden aldınız?
-
Hocam zaten twitter da hep aynı arkadaşların tweetleri var. Çoğunluk zaten bir şey olmayacak düşüncesindeymiş demek ki ayrıca süreç zaten önceki promosyonlar kadar oldu bu hafta açıklanması gerekiyor normal şartlarda yoksa rekor olacak.
-
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama artık yazacağım
Bu ne la
Universiteyi kazanmak için çabala
Kazandın bitirmek için çabala
Bitirdin kpssden puana çabala
Puanı aldın atama çıksın
Sonra mülakata çalış çabala
Bekle baba bekle
Bu yazdıklarımızın hepsi sermaye egerki sizde burada benim gibi yazıp okuyorsanız babaniz ya da anneniz fabrikatör değildir ki 3bin lira için sabahtan aksama buradasınız
Benim lafım yukarıdakilere saygımi ve uslubumu bozmuyorum lakin yüreğimden gecenleride sansürlü yazacağım
Ulan insan sen zamanında ayni yollardan gecmedinmide simdi egoların için bu kadar insani bekletiyosun neyin peşindesin artik kafamızı yastığa rahat koymak istiyoruz
Neyin sıkıntısı bu işgüzarlık
İnsanların hakkına giriyorsunuz
Bir kaç hafta sonra hepimizin puanları hic olacak bunun hesabını ki in verecek başkan mi basbakanmi cumhurbaskanimi
Hic kimsee
Biz sadece cektigimizle kalacaz
Dakka başı khk cikiyo çokmu zor 2016 kpss gecerliligini 2 sene yapmak
Biz birer kobayiz
Çünkü legal yollardan kazanmaya çalışıyoruz
Lakin bir yerde ekmeğimiz suyumuz vardır elbet
Rizki veren hudadir lakin kula minnet eyleyecek hale geldik
İyi geceler -
Kayıt dışı istihdam lobisi mi engel oluyor sonuç açıklanmasına anlamadım nedir yahu