Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar bu saatten sonra açıklansa bile bu kesinlikle tweetler sayesinde değil süreç tamamlandığı için olacak. Aylardır mücadele ediyoruz ama nafile ya o kadar ogrenci dostu filan da değil başkan. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmektir bunun adi. 70. Gün çıkıp hadi gözünüz aydın açıklıyoruz bugün dese yaşanılan tüm sıkıntılar sanki hiç yaşanmamış gibi teşekkür edeceğiz öyle mi, valla bana hiç rasyonel gelmiyor bu düşünce. Bu aralar sık sık kamu basdenetcisinin yaptıklarına bakıyorum da iyi çalışıyor adam. Bu kadar etkinliğin onda birini KDK ya yazsaydik aynı gün cevap alirdik. Ben yarin zaman bulursam Kamu Denetçisine yazacağım aciklanmama sebebi ile ilgili savunma ister en azından onlarca kuruma neler yaptırdı
-
@fer bilmem ki hocam önemli bir şeydir herhalde :)) nasıl yorumluyorsunuz arladaşlar? Etkin biri midir?
-
@aysesal ne tepkisi hocam.Bilgi verirmisiniz.
-
Arkadaşlar tepki nedir ben göremedim
-
Sgk denetmen dernegi başkanı MUstafa duman yazdı Değerli arkadaşlar inşallah yakın zamanda sonuçların açıklanacağını ümit ediyoruz. Sn. Başkanımız @msbagli müjdeyi verecektir #SGKMüjdeVer
-
@aysesal Daha önce SGK Denetmenleri Derneği tweetleri beğendi retweet yaptı bu kadar büyütülecek bir tepki değil bence. Bu saatten sonra yolun sonuna gelindiğini hepimiz biliyoruz o yüzden tepkiler tweetler gelmeye başlar onlardan da. Şahsi fikrim denetmen olunca derneğe üye olacaksınız ya tribünlere oynuyo dernek başkanı seçim kampanyası olabilir
-
Arkadaslar SGDD başkanı Mustafa Duman tweet atti iletiyorum
Değerli arkadaşlar inşallah yakın zamanda sonuçların açıklanacağını ümit ediyoruz. Sn. Başkanımız @msbagli müjdeyi verecektir #SGKMüjdeVer
Ancak bu tweet de sayin M.Selim Bağlı'nın son attığı tweet kadar politik
Net bi çıkarım yapmak zor -
@fer Çıkarım yapmayın zaten hocam yarın açıklansa ne olacak aaaaa ben demiştim diyecek. Biz de biliyoruz ya yarın ya obur gün zaten açıklanacak. Yukarıda yazdığımı oku sayın hocam mustafa bey tribünlere oynuyo
-
@ParadoX hahaha olabilir hocam yaaa ne bileyim heyecan yaptım ben. Kim nedir etkin midir bilmiyoruz ki? sormuştur belki Başkana da twit atmıştır bellllllki
-
Sen denetmenlerin üye olduğu bir derneğin temsilcisisin ve sadece ümit ediyorsun öyle mi ? Haci farkında misin 400 kişi mesleğe girecek yani bu 400 kişi derneğin üyesi olacak. Masaya bir yumruk vur. Bir sor soruştur bilgi al ve Paylaş. Ama ümit etme. Emin ol.
-
@ParadoX hocama katılıyorum. Bu kadar süründürdüler 70 gün olmak üzere zaten en geç haftaya açıklanır bu yüzden pekte bizleri düşünen olmadı şahsi kanaatim. O kadar renkli etkinliğe rağmen bir tepki bile alamadık.
-
@aysesal Hocam yarın denetmen olsan sen kurumda şuanda kimi biliyorsun? Suan sadece Mustafa beyi, niye ? Tweet attı, tekrar aday mi? Evet o zaman oy ver gitsin strateji oyunu bunlar ya da ben matematikçi olduğum icin mi böyle düşünüyorum bilemedim
-
Arkadaşlar kurum çalışanlarının '' yakın zaman '' ifadesinden anladiklariyla bizimki maalesef ayni degil. O yuzden beklentilerinizi buyutmeyin hemen.
-
@ParadoX yardımcılar aday olabiliyor mu? Ben de aday olacagım zira 400 kişi de beni kesin tanıyor artık :))))) kazansak ya hep birlikte grupça inşallahhh
-
Aday olun bizim oylar sizindir @aysesal
-
@aysesal Olur hocam niye olmasın. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Buradaki dostlarim arkadaşlarım için ve kendim için o güzel haberi duymayı öyle çok istiyorum ki inanın birilerinin olumsuz olsa benim olumlu olsa sevinecek yüzüm olmaz benim. Burada farklı güzel bir dostluk oluştu inşallah bu süreç için sınırlı kalmaz.
-
@ParadoX hocam söylediklerinde haklısın.
Insan bekledikce tukeniyor bir umut arayışına giriyor.
Benimki de o hesap... -
Hocam tepki falan değil bu ya yuvarlak cümleler kullanmış maksat sadece cevap olsun.Süreçten gram kadar haberi olduğunu da düşünmüyorum. Başkanın yakın zamanda müjdeyi vereceğini ümit ediyoruz bir cevap değil.
Baskanin twitinden sonra burada ki herkes biliyor, ümit ediyor zaten yakın zamanda müjdenin geleceğini...
Yazık... -
@hayalimsgk valla hocam ya aynen bizde mi işe girince böyle olacağız diye düşünmüyor değilim gemisini yürüten kaptan herkes kimse bir cesur değil herkes bir mıy mıyyy mıyyyy!!!!!
-
@ParadoX hocam yine alkış ya