Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@menkul_kiymet Yok hocam kayıtiçi istihdamın en kaymaklı maaşlarını alanlar engel oluyor
-
@wesley10 Öyleyse bizi aşar, Allah yardımcımız olsun hocam
-
Sanırım sabırlarının son noktasına gelmiş herkes bende dahil
-
Bu kadar bekleyip olumsuz olmaz umarım, en kötü bir telafi ikramiyesi 9. PRO bizim puanlarla yapılsa keşke. Hem çok küçük farklarla kaçıranlar oldu, onlar içinde iyi olur
-
Arkadaşlar bu emeklerimiz çabalarımız kurumdakiler nezdinde bi anlam ifade etmese de Allah katında ifade ediyordur diye tahmin ediyorum. ( insallah oyledir yani ) Bazen benimde dayanma gücüm tükeniyo diyorum ki artik burasi son nokta. Ve sonra dilime dolanan bir ayet : '' Şüphesiz ki insanlar çok acelecidirler'' demek ki henuz sabir tasi catlamamis dostlar. Bekleyelim bakalim Allah'in da bir hesabi var elbet...
-
Bugünün %3 ü bitti hâla yok
-
@menkul_kiymet Bugün herkes pusuya yattı çaktırmadan bekliyor gibi
-
Bugün için bende umutluyum ama bizim ki artık umut fakirin ekmeği moduna girdi.
Elde olan fırsatları da değerlendirmek için geç kalmış olmayız umarım.
Etkinliği sonradan gördüm icazet edemedim kusura bakmayın arkadaşlar. -
Arkadaşlar çok haklısnız açıklanması gerek bu zamana kadar ama bide başka acıya dikkatinizi çekmek istiyorum. Şuan ki süreçte il göç olsun guy olsun mhuy olsun muy olsun duy olsun vmy olsun iş teftiş,sgk teftiş olsun ne isterseniz olsun. 2 aydan az bir zamanda açıklanan hamgisi ? ne yazıkki yok tabi ki gönül ister ki olsun. Ama ne yazık ki böyle bence sgk başkanı siz ne derseniz deyin iyi niyetli bi insan elinden geleni yapıyor. Istese adam hic cevap vermez. 6 pro açıklanacak iken bu başkan değil miydi 7 pro iletisini begenen sonra ilanı veren bakin simdi 8 açıklanacakken 9 pro beğendi kıymet bilelim bunca alımın olmadığı bu yılda belki sgk ikinci alimi yapacak. az daha sabır dostlar bu hafta gelecek bence. hakkinizda tekrar hayırlısı olsun ben inanıyorum cuma günü burada bazı arkadaşlara hayırlı olsunn diyeceğiz. Liyakat konusuna gelince de arkadslar laf olsun diye demiyorum. 7 pro hiç torpili olmayan bi arkadaşım girdi. ama elbette her kurumda oldgu gibi burda da vardır ama diğer sınavlara nazaran daha az bence. hayırlı geceler.
-
Başkanın az kaldı sabredin twitinden sonra şöyle bir takvime baktım mayıs 4 akşam 4 te twit atar sonuçlar birazdan açıklanıyor diye düşünmedim değil
-
Dostlar selamin aleyküm. Oncelikle etkinlik gayet guzel olmus en ciddi etkiye sahip olan etkinliklerden birisi olmus.
Sayin Mustsfa Bey hakkinda cok yorum yapmak istemiyorum.
Ancak Sayin Burcu Şensoy'un destegini almak onemli. Burcu Hanım hem meslegin en sıkı mensuplarindandir hem etkisi bir cok denetmenden daha fazladir. Ayrica buyuk bir keyifle meslegi ileri tasimak icin mucadele etmistir ve edecektir de. Ilgilenecegim dediyse laf olsun diye soylemez muhakkak ki iletecektir bu durumu birilerine. Musterih olun.
Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
@FATMAN06 Bu grubun seviyesinden okadar memnunun ki arkadaşlar. Buradaki herkes Eminim aynı şeyleri düşünüyor. Dünyanın dersini okuduk kazanılmış hak dedik hocamızın dediği gibi kamu yararı dedik süreler ezberledik.. uygulamayı görünce ama insan neden bu yolu seçtik nerde bu derslerin uygulaması demeden edemiyor şu bilgimize şu saygımıza sonuç ekranda göreceğimiz 'bir kelime' sadece.2000lerin ÖSYM den sarı zarf bekleyen lise öğrencisinden farksız hale soktular bizi Allah görüyor kimi herrgün neler yaşıyor onlar bi oda yana imza götürmeye üşenirken
-
Uğraşarak güzelleşiyoruz biz,Allah mahsun kalbimize nazar kılsın. Çok yorulduk sahiden, bürokratik engeller en güzel çağlarımızda stresli bir abluka içine alıyor. Ama dileğe sabır dua hükmünde olacaktır inşallah.Bu hafta herkes için güzel noktalanır umarım. Bu arada eskiden hep buradayım ama e-mail onayı ile alakalı bir sıkıntı yaşadığım için yeniden hesap açmak durumunda kaldım. Herkese can-ı gönülden selam olsun
-
Hoşgeldiniz tekrardan evet dün aklımdan geçti burda mülakat paylaşırken bir sürü kişiydik neredeler bunlar dedim neyseki sizin problemdenmiş devamı arkadaşlar da umarım bu mücadeleye katılır umarım istediğini alana kadar değildir üyelikler
-
@yldzkrc teşekkürler hocam sizi hatırlıyorum. Burada yapmış olduğunuz etkinliklerin pasif takipçisi oldum. Ben de dahim inşallah artık
-
Dostlar günaydın! Hani üniversitede ev arkadaşlığı olur ya, biz de öyleyiz sizlerle gece birlikte yatıyor odalarımiza çekiliyor, sabah erkenden mutfakta (burada) buluşuyoruz Ben bugünden itibaren atacağım tweetlerde @AvSerefMalkoc etiketini kullanacağım. Kamu Basdenetcisi olduğu için ve birçok kurumü ve haksızlıkları hizaya getirdiği için yapacağım bunu. Belki 8.promosyon bekleyen bizler için gerek yok diye düşünülebilir (zaten bugün yarın açıklanır diye düşünülebilir ) ancak unutmamak gerekir ki tüm bu sıkıntıları yaşayan bizlerin diğer arkadaslara yol göstermesi açısından ve kurumların kendine çeki düzen vermesi açısından önemlidir. Yarın 9. Promosyon da, GUYda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı alımlarında da aynı durum yaşanacak. KDK nin en sevdiğim özelliği ise başkanın hem duyarsız kalmaması hem de kurumlardan iddialar ile ilgili aynı gün savunma istemesi. ÖSYM sınav süreleri konusunda da, YÖK'Ü Diploma konusunda hizaya getiren de bu kurum oldu. Selim Bağlıya attığımız tweetleri bu kez selim bağlıyı ETİKETLEMEDEN sadece bu adama atarsak kayıtsız kalmayacaktır. Özellikle komisyonların keyfi davranışları, aylarca süren mülakat sonuclarinin açıklanması ve hatta 2016 KPSS sınav geçerliliğinin 2 yıla çıkarılması bence en önemli konular. Bunlar olamaz diyenlere ÖSYM'NİN bir çok kararını revize etmesi gerektiğini aksi taktirde Son kararı kendilerinin vereceği konusunda uyardigini hatırlatmak isterim
-
........
-
Herkese günaydın. Bugün daha bir umutla uyandım ben nedense, 8. promosyon için için olmasa da sanki önümüzde ki dönem içerisinde yeni ilanlar gelecekmişçesine
-
günaydın herkese, bugün açıklanacağı konusunda bi hryecan hakim sanki. Açıklanmazsa #açıklamaSGK diye akşam bi etkinlik yapmayalım mı? :)) #yıldıkSGK #neyinpeşindesinSGK vs vs vs
-
Bu hafta da açıklanmazsa başkan hangi ara 9. promosyon ilanina çıkacak? 2016 kpss puanlarinin kullanilmasi yönünde bir twit beğendi ama 2016 puaninin kullanilmasi yönünde geç kalinmiyor mu? İyice paranoyak olduk