Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Öncelikle sgk'yı yeni kazanmış arkadaşları tebrik ediyorum. Gelelim yeni yapılacak alıma. Sgk başkanı bu şekilde açıklama yapmış bulunmakta. O zaman yeni alıma çıkmak uzun sürmeyecektir diyebilir miyiz. Bu sefer kaç kişilik alım olur puanlar nasıl olur fikri olan var mı.
-
yeni khk çıkacak deniyor bugün yarın Türkiyenin gündemi ondan sonra şekillenecek
-
Aynen dostlar. Sayın Başkan zaten yaz dönemi alımı öncesinde 2 alım olacağından, bunun yıl çıkmadan olacağından bahsetmişti. Şimdi de yine teyit eden açıklamaları var. İnşallah yeni alım bu süreç tamamlanınca başlayacaktır
Benim düşüncem puan değişmez ama şu olabilir ki olmalıdır da sınav getirilmelidir. Bunun için yönetmelikte bir mani yok. Sözlü/yazılı ibaresi birlikte kullanılıyor. Kurum inisiyatifinde bu. Alım için benim düşüncem 500 civarı bir alım olabilir. İstatistik de olacaktır sanırım bu kez. Ayrıntıları soruşturacağız.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun şimdiden. Bekliyoruz yeni meslektaşlarımızı
-
@ncbb Khk'nın eli kulağında kardeşim ve ciddi şeyler gelecek. Bekliyoruz bakalım.
-
@paretowilfredo bende kendimi rölantiye aldım bu khk yı beklerken . artık sürecin sonuna gelinmeye başlandıgını hissediyorum.
-
Kaça düşer acaba ya , çeko çözmeyen kafami..
-
bir gözüm sgk da bekliyorum ama puan konusunda endişeliyim. ne kadar çok alım olursa bizim için o kadar iyi
-
@ncbb Kardeşim bir dalga daha vurursa bile artık artçıdır şükür ülkemiz atlatıyor yavaş yavaş. Sonra normalleşme başlayacak inşallah.
-
@paretowilfredo kardeşim bunlar tsunaminin ilk dalgası idi . asıl dalgaları görecez
-
@ncbb ımm şey onu şeyaparız sonra
-
İnşallah 1 ay içinde asiller tercihini yapar ve boş kalan kadrolar için yedekler başvurusunu tamamlar bu alımın süreci biran önce tamamlanır ve yeni ilan gelir..
-
@hayalimsgk Sgk'nın en güzel tarafı tercih vs. kısmının çok süratli tamamlanması. İnşallah teamül bozulmaz ve yine hızlıca yeni ilana kavuşuruz
-
en son giren kişinin puanı kaçtı arkadaşlar bilen varmı
-
@calfagri 78 ya da 77 gibiydi diye hatırlıyorum
-
@calfagri 79 olması lazım kardeşim ama kriter almak zor. Çünkü sadece 2015 puanlılara başvuru hakkı verildi.
-
@paretowilfredo rekabet uzmanlığı sınavına p73den 269.sıraya gelme ihtimali nedir
-
@paretowilfredo ben daha bi düşük hatırlamışım öylesi işime geldi heralde
-
79 larda da sıralama kactaydi acaba,, bu sene benim 80 kusur ve sıralama 2900kusur
-
P113 üm 81 acaba soz konusu olabilecek 500 kisilik bir alimda şansim yuksek midir sizce ?
-
Bu ileti silindi!