Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
.............
-
Benim adım Tatar Ramazan ben bu sınava girerim! (Yani inşallah)
-
Yedekleri beklerler mi ilana cıkarlar mı arkadaşlar
-
Bi önceki alımda yedek sonuçlarından 3gün sonra ilana çıkmışlardı. Süreci normalden hızlı hale getirmezlerse yine aynı şekilde olcaktır malesef.
Yedek sonuçları 3 haftaya yakın zaman almıştı. Bu durumda Aralık ortasına doğru ilan beklememiz gerekir.
İnşallah hızlandırırlar geçen alıma göre -
@paretowilfredo hocam yaşıyorsan ses ver bilgiye açız.
-
@paretowilfredo Hocam ses ver bu hafta için umutlanalım mı
-
Yedek kaçıncı sıraya gelir bilinmez ama epey yerleşemeyen var gibi. Sizin bir tahmininiz var mı? Ben başta 30-40 demiştim ama il tercihi dolayısıyla epey yerleşemeyen var gibi gözüküyor.
-
@Antimülakat nerden baktınız konuşulanlardan mı yola çıktınız?
-
@uzman konuşulanlardan hocam, duyduğum 4-5 kişi oldu. Fazla çıkabilir diye düşünüyorum, bu arada yedeklerden de tercih etmeyenler olacaktır, bu nedenle böyle bir öngörüde bulundum. Kazanıp bir ile atanamayan varsa yazarsa çok memnun oluruz. Bekleyelim bakalım süreç nasıl şekillenecek.
-
Bi daha ki alimda tekrar başvuracak o açıkta kalan arkadaslar. Yine aynı kişiler girecek herhalde
-
Gelişme yok mu arkadaşlar Kasım ayının son mesai saatleri başlayacak 8 saat sonra.. İlan için geri sayıma başlayalım mi baslamayalim mi?
-
Dostlar durum ayni biraktigimiz gibi. Ay sonu gelsin bir daha soralim duruma gore.
-
Ayın 28 i oldu hocam. Paranoyak olduk ya bi sorsanız?
-
Hocam sorsanız ne iyi olur içimiz ferahlar malum guy için yapılan açıklamalardan sonra bunun için de paranoya yapmaya başladık @paretowilfredo
-
Acaba yedeklerin yerleşmesi beklenir mi ilana çıkmak için
-
"Yeni alım bekleyen arkadaşlarımız;mümkün olan en kısa sürede ilana çıkmak ve 2016 sonuna yetiştirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz." Buyrun arkadaşlar Sayın Selim Bağlı'nın attığı tweet
-
@mustafakeser Kurum Başkanı kimin neyi beklediğini gayet iyi tahlil eden birisi. Bravo vallaha. Burada yazar olabileceğinden bile şüpheleniyorum:).
-
2016 sonu derken yani 31 aralık ilan demeye çalışıyor sanırım 31 aralıkta gelen ilan şubatta mülakata sokar bizi neyse bununda hayırlısı ne diyelim
-
Başkan "içerde" herhalde :)) bizden biri :)) ama lütfen gelsin artık. Bir ay daha bekleyeceğiz neyse çok sağolsun bari değer verip bilgi veriyor bize, valla bravo !!! bir de vargüçleri ile neye çalışıyorlar? İlana çıkış nasıl bir prosedür bilen var mı? onaylar vs alınmamış mıydı?
-
Yani bir önceki ilanın tarihlerini değiştirip adedi 1000 yapacaklar, bu kadar basit