Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@economistic Son değil tabi fake atıyoruz Bizim mücadelemiz 9. PRO ilanı içinde devam edecek tabi ki
-
-
@aysesal Allah herkese sabır versin ne diyelim.Bu aralar sürekli inşirah süresi okuyorum. Anlamı çok etkileyici
Bismillahirrahmânirrahîm.
Elem neşrah leke sadrek
Ve vada'na 'anke vizreke
Elleziy enkada zahreke
Ve refa'na leke zikreke
Feinne me'al'usri yüsren
İnne me'al'usri yüsren
Feiza ferağte fensab
Ve ila rabbike ferğabİnşirah Suresi'nin Türkçe Meali (Anlamı)
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla.
Senin için bağrını açmadık mı?
İndirmedik mi senden o yükünü?
O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
Senin şanını yüceltmedik mi?
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul! -
-
@ParadoX aynen hislerime tercüman olmuşsunuz geçen yıl guy diye ölüyordum bu yıl SGK diye öldüm ikiside olmazsa napacağız KPSS de geldi zaten
-
-
@Stigltz dua edelim hocam aynen sağolun
-
Ne taktik deneyeceğimizi şaşırdık gerçekten yeter ama ya..
-
@yldzkrc hitabet gücüm çok gelişti bu süreçte, atanamazsam 2019 seçimlere hazırlanıcam. Yazacak şey kalmadı yahu
-
@economistic Ruh ikizim nefes alamıyorum artık dostum ya. Yumusamicam valla. Artik yazmıyorum da. İçimden geçenleri bir bilsen varya neyse Rabbime havale ediyorum. Yumuşak insancil iyi niyetli yazdik günlerce ama artık yetti gari
-
Önlisans hergün twit atıyor ya onlardan rica etsek, etkinlik günü bize destek olsalar. Biz de onlara destek versek, olma mı? onlar baya organize sanki
-
@yldzkrc Rizki veren Allahtir elbet yaparız bişiler sıkma canını. Benim yaş doldu zaten bi daha giremiyecem sınava. Sizlerin önünde güzel yıllarınız var gençler. Ne yapacaksaniz yapın ama sakın işi oturtmadan çocuk yapmayın valla kitapları yiyorlar
-
.........
-
Arkadaslar takvime bakmaya korkuyorum zaman aleyhimize islio hala ses seda yok bu sessizlik cildirtcak guya 12 gun var kpssye de 3 hafta var resmen
-
@AzizAK Aynen evet öyle , hangi grupta organize oluyorlar acaba
-
Dostlar herkesin eline emegine saglik. Yine cevapsiz bir etkinligin sonuna geldik. Beynim yandi ne yazdim, ne yazmaliydim, ne yazacaktim...
Umarım yuzumuz guler sonunda... -
Süreç 8.promosyonu manevi anlamda baya terakki ettirmiş. Milletin maşallahı var. Bu aralar Azrail gelse safa geldin diyecek seviyesindesinizolmazsa bi ara 41 yasin falan dağıtalim.
-
@aysesal her zaman hocam
-
Arkadaşlar sgk müfettiş yardımcılığı için sınav konuları hakkında bilgi göremedim ama aynı mıdır?