Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
Arkadaşlar aynı tag a yaşar taşkın koç ve bakanıda etiketleyerek tweetler atalim 3 te canlı yayında olacak bakan.Ben şuan dün ki tag a sunucuda etiketleyerek tweet attım arkadaşlar ordan bastırabiliriz
-
Arkadaslar cumhurbaşkanımız aciklama yapmis kabine revizyonu yok diye biri kabine degisikligi olacak hazirani bulur diyordu ozman bu iddia da bos cikti
-
@klapaceus kulaktan kulağa hersey oluyor malesef sen a harfinden başlarsın son kulağa gelene kadar o z harfi olur
-
@hayde35 yani kendini gerçekleştiren kehanet de denebilir
-
1.promosyon 10 iş günü ---2011
2.promosyon 18 iş günü --- 2012
3.promosyon 15 iş günü ---2012
4. promosyon 9 iş günü --2013
5. promosyon 12 iş günü -- 2013
6.promosyon 64 gün --2015
7.promosyon 72 gün --2016
8.promosyon 68 gündür açıklanmıyor- promosyon mülakatları sürerken M.Selim Bağlı başkan oldu eğer bu hafta açıklanmazsa mülakat açıklama konusunda başarısını geliştirecek
-
-
64
-
72
İse
8. 80 tövbe yarabbi ölürüz o zamana herhalde -
-
Bakan şuan yayinda ancak simdiye kadar bizim konu geçmedi bu gidişlede geçmez gibu
-
@sefa05 Kağıttan okuyor, hiç sesimizi duyacağını sanmıyorum hocam
-
Guy açıklandı gram sevinmedim hala elim SGK da hak yedirenler utansın ağlayan arkadaşlar gördüm çok üzüldüm...
-
Toptan bi soru sorcak gibi oldu bekleyen mülakatlar var dedi ama taşerona gecti konu
-
Guy adaylarına yazık oldu gerçekten. Antalya,Bursa 82 ile kapattı. 76 altını gören ilde olmadı
-
@Stigltz 82.1 ile antalyayı kaçıran arkadaşım oldu, hakkaten üzücü ve sınava 10 gün kaldı. Bakalım bizim sonuçlar ne olacak
-
@yldzkrc Hocam biz elimizden geleni yaptık guy başvuruları bitmeden açıklansın diye ama olmadı. Şahsi kanaatim kritik puanlı kişilerin bizden daha çok destek vermesiydi çünkü ben kazandıysam bunu 3 ay sonra öğrensem de 1 hafta sonra öğrensem de çok değişen bir şey olmaz ama diğer tarafta sınava girememe riski vardı. Zaten denetmenlik sonucu bekleyenlerden o yüzden yeterli desteği alamadık adamın mülakatta istediği gibi gitmediyse ne zaman açıklanırsa açıklansın diye baktı.
Tabi bizim sonuçlar açıklansa kaç puan etki ederdi bilmiyorum ama küsüratlardan kaçıranlar girerdi. Neyse sağlık olsun artık kaçıranlarda kpss'ye daha fazla yüklenip gelecek alımlarda şansını deneyecek -
@master doğru diyorsun hocam hayırlısı artık keşke ama keşke böyle olmasaydı
-
Hocam yok mu bir bilginiz ? lütfen bir bilgiye ihtiyacımız var @paretowilfredo
-
Anlaşılan o ki millet doğu illerine kayarak rakiplerim zayıf olur ihtimali üzerine hareket ederek doğu illeri 77 78 lerde kaldı.Bursa ve Antalya seçip 79-82 aralığında olan arkadaşlara gerçekten geçmiş olsun.
-
@kütüphanesakini sorusturacagim kardesim.
-
65 günde açıklanmayan mülakatta şeffaflık ve doğruluk arayamam. Şu saat itibariyle devletin hiçbir kurumuna güvenim kalmamıştır.
-
Millet sgk etkinliğine katılıp gündeme otursaydık belki de başkan bu kadar baskıya dayanamayıp 28 inden önce açıklanabilirdi oysa twitter da hiç gündeme bile giremedik. Etkinliklerde 15 20 kişi tek katılıyordu. Kendimiz ettik kendimiz bulduk