Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
grubtaki yönetici daha iki hafta var yazmış arkadaşlar. 4. prom eş durumu vs bitince açıklanırmış bizimki , tahmini bu yönde
-
........
-
........
-
Herkes bir şey diyo ben Başkana güveniyorum az kaldı dediya da en azından içimden öyle geçoyor
-
@AzizAK aynen öyle,, onların ili ile bizim asil listenin ne ilgisi var. Asil şiste ile göre mi değişecek?
-
Tag belli oldu mu hocam @wesley10
-
Hocam şu facebook'daki grubun linkini atabilirmisiniz.
-
TAG : #SGKMüjdeVer
-
Önlisans sürekli tweet atıyor. Tag oluşturup ciddi yüklenmek lazım araya kaynamamak için
-
-
@kizilderili akşam akşam yüzümü güldürdünüz ben de o el kızlarındanım,babamla tanıştırcam açıklansın artık:)
-
@Memnun-Kaygısız grup gizli linkle bulamazsın
-
@dembaba eyvallah hocam. Benim üye olduğum grup da 738 kişi var ama kimse birsey paylaşmıyor.Sanirim bu grup sizin bahsettiğiniz grup değil..
-
Arkadaşlar twit atarken aklıma geldi aslında herkes yazarken diğer sınavlara çalışamamayi ön plana çıkarırsa belki başkanın biraz daha dikkatini çeker.
-
Bide anlıyorum herkes 8 pro açıklanmasını bekliyor ama o açıklandıktan sonra ne yazıkki 1/4 yerleşecek sadece 9. pro daha çok yazmalıyız başkan yeşil ışık yaktı vakit kalmaz sonra malesef .
-
@gmmerve :)) inşallah açıklanır bu hafta sevenler kavuşur diyelim o halde
-
Arkadaslar söyle twit de atabilirsiniz.
Sayın Başkanım sizin "az kaldı" twitinizle beraber büyük bir beklenti içine girdik.
Hergün açıklanacak düşüncesiyle diğer sınavlarımıza odaklanamıyoruz.
Lütfen en azından bir açıklama yapın. -
eneeeee bi tepki geldi
-
@aysesal hocam gorur gormez heyecanlandım sayın Mustafa Duman'ın cevabını
Bir çıkarım yapabilir miyiz acaba sonuclarla ilgili -
............