Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@ZıplayanPırasa Hocam bakanlığı da çok etiketledik ama sonuç alamıyoruz, kulaklar tıkalı gözler kapalı kendi bildiklerini yapıyorlar
Ama dilersen yazalım ?
-
Muhasebeciler twiterda 3 sırada helal olsun adamlara
-
Yalnız önlisans mezunları bu azmi sınavlarda gösterselerdi birlikte yazıyorduk Twitter da
-
Bu saatten sonra yapacak bişey yok unutup bekleyeceğiz ve 1 hafta kalan Guy sınavına odaklanacagiz arkadaşlar. . Sonuçta 900 kişi dışarda kalacak nerdeyse..
-
@ZıplayanPırasa Hocam biz de katılım çok az biliyorsun, şahitsin. 8. PRO sonuç + 9. PRO ilan bekleyen yazsın diyoruz toplasan 30 kişi yazıyor
-
Twit atalım ://
-
arkadaşlar ben derse, çalışmaya dair tüm konsantrasyonumu kaybettim artık. bu beklemenin bu kadar yıpratacağını bilmezdim.
-
........
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Öncelikle bekleyiş çok uzadı, bize de net olarak şu gün diyen olmadı malesef sorduğumuzda. Yetkisiz kişilere de sormuyoruz, kurumun içinde olduğumuz için özellikle bilebilecek kişilerle iletişim kurmaya çalışıyoruz. Malesef belirsizlik sürüyor.
Bunun sebebi ise ülkenin geçtiği iklim. Biz dâhi 15 Temmuzdan çok önce girmemize rağmen 2.5 ay kadar bekledik. Şimdi bu iklimde bu bekleyişler sadece size özgü olarak değil, her kurum ve her meslekte bu denli uzadı. En hızlı süreç tamamlayan kurumlarda dahi ayları bulan bekleyişler oldu. Bazı kurumlar süreci bitirene kadar takvimler değişti seneyi geçen süreçler oldu.
Zor olduğunu bilmekle birlikte Allah'tan sizler için sabır diliyorum. Bir şekilde süreç sonlanacak ve ciddi bir kısım yarışın dışında kalacak malesef. Sizler elinizden geldiğince önünüzdeki diğer yarışları kaçırmamaya çalışın. Biz de sormaya soruşturmaya bastırmaya iletmeye devam edeceğiz. Konuşması kolay denebilecek birisi değilim, bu süreci bizzat yaşamış hezeyanlarını bilen, bunalımını yaşayan birisi olarak söylüyorum bunları.
İnşallah en kısa sürede neticelenir ve sizler de emeğinizin karşılığını alırsınız. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz, siz de size düşen en önemli şeyi yapın, tefekkür edip bir şeyler ortaya koydunuz, tevekkül ederek bunu bir çile pişme süreci olarak alın ve istifade edin. Muhakkak ki sebepsiz bir şey yoktur. Olgular olaylarla, olaylarsa sebeplerle açıklanır. Bu dimağın alabileceği düzeye indirgenmiş bir sırdır esasen. Bunu görmeye anlamaya çalışın. Muhakkak ki güzel günler göreceğiz hep birlikte. Buna inancım tam.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar. Dualarımız sizlerle.
-
@AzizAK ***"YANLIŞ YERDEN BEKLEDİK *** %100 doğru bir cümle kardeşim tebrik ederim. Günlerdir bu geçiyor içimden. @paretowilfredo Yüreğine sağlık kardeşim çok güzel ozetlemissin. Nil'in kıyısından Musa'yi kurtaran Firavun, Kizildenizi ikiye ayırıp kendisini gömecek olanın o olduğunu bilseydi yapar miydi bunu? Zira Allah herseyin en güzelini bilendir, hakkımızda hayırlısını verecektir Rabbim
-
@paretowilfredo Hala belirsizlik sürüyor ise söylenecek tek şey var : Yazık.
Bilgilendirme için, çabalarınız için teşekkürler hocam.
-
Aynen arkadaşlar sizler çok yıprandiniz belli aşikar. fakat guy ve diğer sınavlara girecek arkadaşlar bence biraz dikkatlerini oraya versinler yukarıda da dile getirilmiş. artık yakın zaman deyimi de havada kaldı. En azından 1 hafta guya dikkatli çalışın aklinizda atın yokda size daha çok zadar verecek.elbet açıklanması yakınlaştı artık ama çok yıprattı. @wesley10 kardeşimin de dediği gibi bence artık 8. pro açıklaması isteği kenara bırakmalı. 9 pro isteğimizi hafta da 2 kere dile getirelim. Kpss öncesi bizlere son umut o olacak gibi. Lütfen 1 hafta aklınızdan atin kendinizi guy a verin hayırlı akşamlar herkese .
-
Ağlayasım geliyor artık ya. Annem daha yok mu haber dedikçe bendeki umutsuzluğu anlatamam. Beklentiler yine boş çıktı. İnşallah yarınlar daha güzel olur. İnşallah
-
Bu haftayada devirdik geçmiş ola
-
Çok soğudum... demeyin içinizden kazanınca geçer diye tabiki geçer çılgınlar gibi sevineceğiz hangimiz kazanırsa ama korkmuyor değilim bukadar bürokrasinin bukadar belirsizliğin sürdüğü yerde 30 yılımı geçirmek istediğimden emin miyim... yoksa mecbur muyum?? Bilemiyorum. İyi geceler arkadaşlar açıklanınca inşallah tüm bu günleri unuturuz artık bir dileğim de bu
-
@paretowilfredo Hocam bizde anlayışla karşılıyoruz devlet içerisinde çok büyük bir bela var lakin bundan bizim gibi gariban suçsuz öğrenciler daha çok etkileniyor. Şimdi hızlı bir soruşturma yapılıp sonuçlar açıklansa devlete bir şey olmaz detaylı şekilde yapılacak soruşturma isterse 5 ay sürsün kazanan herkes bunu beklemeye razı ancak belirsiz şekilde bir gün beklemek bile hiç iyi değil. Özellikle de çevremizdeki insanlar ne oldu mülakat sonucun diye sorup dururken çok kötü bir durum kimseyi inandıramıyoruz.
Adil öksüzü serbest bırakan hakim bile daha yeni ihraç edilmişken mesleğe yeni girecek kişilerin 2 kere soruşturma geçirmesi biraz abes kaçıyor ve çok sinir bozucu(şahsi görüşüm o adamın serbest bırakılması sürecinde olan herkes ihraç edilmeliydi öyle bir günde birisi bırakakılırken jandarma/polis bile ne oluyor demeliydi). Birde mülakatların açıklanması 15 temmuz öncesinde de uzun sürüyormuş 6. promosyonda 2 ay civarı sürdü diye hatırlıyorum ve bu durum iibf bölümlerine has bir durum. Geçen gün bir tanıdığın oğlu öğretmenlik ataması yapılmış mülakattan geçmiş ve adam sonucunu öğrenmiş muhtemelen soruşturma geçirmedi çünkü binlerce öğretmen mülakata girdi bu kadar kısa sürede soruşturma yapılmış olamaz. Fetöyle bağlantılı binlerce öğretmen çıkmışken ve örgüte elaman kazandırmanın sıçrama tahtası okullar iken neden onlarda ince elenip sık dokunulmuyor da bizlerin üzerinde fazla duruluyor diye merak ediyorum. Bence bu bürokratların sebep olduğu bir yavaşlık ve öğretmenler için bu yapılamıyor çünkü yapılacak olursa binlerce öğretmen eylem yapacak ancak bizim alımlar parça pinçik olduğu için sesimizi yeteri kadar gür çıkaramıyoruz.(örn: öğretmenlere mülakat mevzusu çok önceden beri gündemdeydi ancak öğretmenler karşı çıktığı için uygulanamamıştı darbe girişimi olunca dirençleri geçici olarak kırıldı ve ileri muhakkak kaldırtacaklar bundan eminim)
Bu alımda çok yakında açıklanacak ve kazanamayanlar başka alımlarda aynı kısır döngüyü yaşayacak sanırım iibflilerin kaderi bu inşallah kurumların başına ve bakanlıklara bu süreçlerden geçmiş ve bu yolu bilen daha basiretli insanlar gelirde bu tip süreçleri kısaltır. Size de ayrıca teşekkür ediyorum sayenizde hiç bir bilgi alamadığımız kurumdan bilgi alıyoruz ne olup bittiğinden haberdar oluyoruz.
Kazanan arkadaşları şimdiden tebrik ederim ben yeni kısır döngü olan guya çalışmaya başlayım zaten yeterince geri kaldık sanmıyorum ama belki gib de süreçler daha hızlı ilerliyordur
-
-
@master Daha bizde dün konuştuk kardeşimle bir fetöcü iibf kaldı sanki arkadaşım tus ı kazandı atandı 3 ay içinde,öğretmen kuzenim 4 aya okulunu bile seçip evini tutmuştu, bu ne saçmalık bizim yaşadığımız alıştığımız sürelere de bir bakın insan ömründen 70 gün ne demek ya 70 güne yeniden bir sınava hazırlanılır.
Bir fakülte seçimi bukadar mı önemliymiş bukadar mı hayatının bir parçası olurmuş ömür boyu bukadar mı çekilirmiş arkadaş ya.. sanki hayrına iş veriyorsun devletsin sen devlet!!! Kalifiye adam alıyorsun büroya personel almıyorsun!! Vergim toplansın primler yatsın oyum artsın cebim dolsun diye biz varız işte cebinizi doldurmaya gelmişiz hala bekletiyorlar yeter bu keyfiyet herzaman iibf hep iibf!!! Asıl etkinliğimiz gerçekten daha üst makamlara bu süreçleri söylemek bir nevi şikayet etmek olmalı dönen dalavereyi göze sokmak olmalı.
Milleti geçtim artık kendime bile şaşıyorum napıyorsun nasılsın diyen insana hiiiiç ders işte sonuç bekliyorum denir mi 3 yıl boyu ya. 3 yıla doğumlar oldu ölümler oldu darbe girişimi oldu savaşlar oldu kanunlar çıktı seçimler oldu kıyamet 3 yıl yaklaştı ben hala hiiiiç ders işte sonuç bekliyorum!!!!! -
Titremeli ve etkili bi etkinlik yaparak kendimize gelmeliyiz ! Olaganustu duruma denk gelen sonuclari da geciyoruz. Rekor bizimdir ! bari bi aciklama yapin da gazimizi alin ya