Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Adresi açıktan veremem takdir edersiniz ki sonra bütün T.Y. gelirse yemek yetişmez
-
-
@economistic çok güldüm hocam bu tam ben
-
Uykuya dalmadan önce akla gelen, belki SGK bu hafta açıklar da bu GUY stresini hiç yaşamam, düşüncesi
-
duyumcular duyumla uyuyup kalkanlar duyupta duymadım diyenler her kim isen bize bi duyum ver hayra gir sevindir şu forumdaşları
-
Biz gece gündüz çalışıp emeğimizle Puanımızı alıp mülakata girip aylarca sonuç bekleyip en zorlu süreçlerden geçerken üniversitede ayni siralarda okudugum tek basarisi parti yalakaligi yapmak olan arkadaslarimin bakanliklarda özel kalem Müdürlüğüne, bakan danismanligina falan atandığini hatta kendileri yetmezmis gibi sevgililerini bile tepeden inme memur yaptiklarini gördükçe canım yanıyor resmen. Çok zoruma gidiyor be arkadaş.
-
@hayalimsgk seninki helal 2 3 yıl sıkıntı çek ahirette tadını çıkarırsın öbürü ise senin günahlarını da sırtına alır eşşek gibi cezasını çeker
-
kardeşim çok çalışan emek veren yıllarını heba eden belki 10 mülakattan da elense elbet karşılığını alacaktır. belki bir gün sayıştay denetçisi olursun onlar sana imrenerek bakar
-
Yarın inşallah bekleyişin son günüdür ve kazanırız sonra pikniğe gidelim ya hep beraber olursa
-
biz hep bunlarla avunuyoruz da..ömür de geçiyo en güzel yaşlar da..
-
@hayalimsgk o yüzden bi çoğumuzun son deneyişleri ya zaten ha girebilen yok mu elbette var ama isterdim ki bu ülkede hakkıyla girenlerin sayısı diğerlerine ezici üstünlük kursun fakat şuan tam tersi bizler ya aradan dereden acaba beni de referanssız olarak alırlar mı ki? sorusunun cevabını arayarak geçiriyoruz senelerimizi. 4 sene oldu be dile kolay...
-
-
Kimsenin hakkını yememek için araya torpil sokmadığımız için bu kadar stress yaşamıyor muyuz zaten. Yoksa forumda takılmak yerine bu güneşli günlerde geziyor tozuyor olurduk kafamız rahat bir şekilde. Allah sabredenlerle beraberdir, yılmak yok.
-
@economistic haftaya cuma dediğin guydan önceki cuma mı hocam?
-
-
@economistic yine kaldık umutlara
-
.................
-
-
Sonuçlar öyle ya da böyle açıklanacak lâkin neden olayın biz tarafı adaylar kısmı düşünülmüyor. İnsan en azından bir tarih verirdi biz de ona göre yolumuza bakardık @
Bu pazar guy sınavı var ne ders çalışıldı ne bilet alındı ne kalınacak yer bakıldı ne de kitap başına geçecek heves moral bırakıldı. Ben inanmıyorum ki kitap başına geçerken şu 3 siteyi F5lemeden , acaba bir şey var mı diye iç geçirmeden kafası rahat guya bakan arkadaşım olsun.
Tercihini Yap
Sgk.gov.tr
Twitter . Bu aralar hayatımızın kısa özeti.. -
Inceleme de inceleme. Buna nasıl itibar edebiliriz ki artık. Incelemeden kasıt artık son aşama da nüfuslu kişileri araya sokanları mümkün olduğunca üzmeden bir liste oluşturmak. Sonradan başları ağrımasın siz falancayı neden liste dışı bıraktınız diye.
Hak edenlerimiz girer inşallah diye temenni ediyoruz o da ütopik hayalci bir dilek haline geliyor maalesef artık.