Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@wesley10 yada bi yardımcısına imza devri yapıp gitmişse oda olur
-
Belki de imzalayıp gitmiştir
-
-
arkadaşlar 900 iibfli'nin kaçı girdi acaba mülakata? tahminen?
-
Forumun bu başlığında takılanlar yakında huni takıp gezicek
-
@jungss 1200 'de 1075 diye düşünüyorum.
-
@kizilderili kaymakamlık daha efsane hocam
-
dostlar valla sayfayı yenileyip duruyorum bana noluyosa mülakatı filan beklemiyorum da ama işte ortak heyecan sanırım bu kazananlar şimdiden söyleyim bizi tek etmeyin sakın etkinlik olunca artık rahat rahat şöyle güzel bi kahve koyup katılırsınız
-
Bugünü de yedik mi ?
-
@mov her günün bir gecesi vardır diyoruz
-
Geçen alımda saat kaçta açıklandı
-
@ZıplayanPırasa 16.58
-
Artik haftaya aciklanir herhalde
-
@gmsmustafa sanırım gene gol yok
-
@wesley10 Dostum olayın bakan ile hiç alakası yok, yonetmelikte bakan kelimesi bile yer almıyor. 27945 nolu resmi gazete Sos güç den yard ataması yönetmeliğini içeriyor. BAŞKAN, KOMİSYON, KURUM, KURUL kelimeleri tanımlanarak tüm yetkinin bu kişiler eliyle kullanıldığı yazıyor. Muezzinoglu ile işimiz yok yani
-
Sıradaki etkinlik için bakırköy c blok uygun gibi ️ Twiiter bu sefer işe yaramadı Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
-
@Memnun-Kaygısız oraya bakmadım hocam gidip orada takılayım biraz
-
@gmsmustafa 23.00'de bir kere sınav açıkladı ya hocam işte bir umut oluyor.
Bugün de açıklanmazsa 8. PRO için bir daha etkinlik vs. çekiliyorum. Sadece 9. PRO ilanı için etkinlik düzenlediğinde hep destek tam destek vereceğim
-
@wesley10 benden de buraya kadar hocam baskana son twitlerimi attim bugun
-
Bundan sonra twitt atsak nolcak. Zaten süreç kendiliğinden işliyor. Yeteri kadar mağdur olduk. Psikolojik olarak yıprandık. Daha ne olsun. En iyisi düşünmemek arkadaşlar. İnsanın hevesi gidiyor böyle olunca. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah