Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@mustafakeser Hiç bir işsizlik kitabına benzemez bu kitap hocam. Burada "birlikteliğin işsizliği" var. Bak literatüre terim kazandırdık, ne demekse artık?
-
2016 Alan Puanları TEK yıl geçerli ve Haziran'da 2017 açıklanınca geçerliliğini yitirecek, 9. PRO ilanı önce gelsin istyoruz
yazdım Burcu Hanım beğenmiş sağolsun
-
Şaka yapiyorum hocam ya bu gruptan baska kimse anlamıyor halden siz de yanlış anlamayin lütfen @ParadoX @economistic burdaki herkes benim görmeden sevdiğim değer verdiğim abilerim ablalarim kardeslerimdir..
-
@ParadoX tutar hocam kitap yayın evi ayarlarım ben sen editörlük yap
-
@economistic bende akşam açıklanır diye bekliyorum hocam saat 23.00 a kadr bekliyorum
-
@economistic hocam çok güldüm ya Allah ta seni güldürsün ellerine sağlık herkeste şu durumda bir tebessüm hatta kahkaha yarattın not: grubun seviyesinden gerçekten çok memnunum
-
@meltempoyrz Eşim 1.5 aylık hamileydi ben KPSS çalışmaya başladığımda. Tahmini doğum 15 temmuzdu. Ohhh be dedim. Oğlum doğduğunda ben işten gelince onunla oynarım. 15 temmuzda darbe oldu, eşim kıvranıyor, evde "2. Babam ve Oğlum" filmini çekiyoruz resmen derken sancıları gece bitti. Bizim sıpa 11 gün sonra 26 temmuzda doğdu. Baba işsizdi hala. Çocuk 9 aylık oldu baba hala işsiz. Yani sözün özü hiç birşey için plan yapmamak lazım bunu da öğrendik. Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla gerisi boş işler hocam takmayın kafanıza. Bak ben yatıyorum eşim çalışıyor ohhhhhh
-
Çok iyi ya artık ağlanacak halimize gülüyoruz biz çok ilerledik valla biz kazanırsak bize önce bi psikolok ayarlasınlar
-
@economistic hocam güldürdü
Ben bi 4 ay kadar da göç için beklemiştim. Hem mülakat sonuçları hem de sınav sonuçlarının açıklanacağı gün rüyamda açıklamaları görmüştüm ama Bunda tutmadı
Artık cidden her bir kıpırdanma da ciğer kalmıyor bizde. -
@nefiseok Ablam psikolog ama uzak durun onlar ayrı PSİKOPAT oluyor.
-
@ParadoX bizimki idare edilir seviyede hiç bulaşmayalım o zaman denetmen yardımcısı olalım yeter
-
SGK'nın ışıkları yanıyor mu hala gören var mı
-
@ParadoX ben nasibe çok inananlardanım. Herşeyde vardı bi hayır diyoruz hep. Olursa çok güzel olucak. Ama olmazsa çok kötü diyemiyorum. Burda hepimiz kazanmayacağız. İnşallah kazanamayınca tutunacak bi dalımız hep olur. Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın. Siz evladınızla güzel güzel vakitler geçirin. Olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir diyelim ve hep iyi şeyler umalım hayattan bu aralar çok Polyanayım
-
-
Başkan'ın evini öğrensekte bi akşam çerez şekerleme pasta falan birşeyler alıp ziyarete gitsek. O arada da bizim konuyu konuşuruz
-
@economistic @ParadoX @nefiseok @hayalimsgk yarın SGK ya gidip napiyorlarmis bi bakalım mı ankarada olanlar olaya bi el atalım mi ne dersiniz
-
@mov patlayan şeker ile göz yaşarsam sakız alalım
-
@meltempoyrz Bu poliyanacılık değil inançlı olmaktır. Mükemmel düşünceler bunlar biz de aynı düşüncedeyiz hocam. Taşı sıkar suyundan çorba yaparım evelAllah, herseyin hayırlısını Allah bilir.
-
@mov Kızı varsa onu da sana alalım tam olsun. Çapkın seni
-
@nefiseok ahah Tipitip de alırız bulursak