Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
yarında açıklanmazsa sgk denetmenlik tarihinde en uzun sürede açıklanan promosyon olcaz
-
@memurtipliadam 1 yıl geçerli kpss ye girdik ve sonuçtan 1 gün sonra darbe çıktı
Biz bu gidişle en uzun surede açıklanan promosyon oluruz çok görmem yani -
@economistic ya öyle böyle gülmedim varya ama rica ediyorum benim hissiyatim cuma günü tamamen hissiyat bu iş yarın bitecek insalah sizler için mutlu biter.
-
kalem dile geldi çığırdı babam diye
bilmem ki bu bekleyiş niye
bize edemedin özgürlüğü hediye
hayırlı haber gönder sn başkanpc'nin başında heykel olduk
bilmem ki ne ara bu hale geldik
biz garipler sgk'ya neyledik
hayırlı haber gönder sn başkandenetmenin iyisinden anlayan başkansın
çsgb'de bir harikasın
anladık yaman bürokratsın
hayırlı haber gönder sn başkanadayıyız sgk denetmeninin
kazansın kpss ile cenk edenin
kutlu olsun bize hayırlı haber gönderenin
hayırlı haber gönder sayın başkan -
**Nefesleri tuttuk an itibariyle 70.gün.
O gün bugün mü acaba ?
Bugünler de dünlerin yarınları değil miydi ¿
Kafamda deli sorular..
Bugün fişi çekiyoruz, şarteli indiriyoruz İNŞALLAH16.45 - 18.10 aralığında Başkandan özür introsu + link
18.10 dan sonra da ver kutsalı ** -
Baskanimiz cuma namazina gidiyormu ki acaba ️
-
........
-
@FameFabre o zaman bende saat hissiyatımi söyleyeyim cuma namazına muteakiben Sayin başkan beyaz sayfanın üzrine mavilerle twittini atar ve bu akşam gelecek der, 2 ve 3 sularında. Akşam mesai saati sonucunda da da aksilikler giderildikten sonra denetmen yardımcılığınin kapıları sizlere inşallah açılır 6 8 arası :)))
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar. ALLAH gönlünüze göre versin.
-
Kafa dağıtıp gülmek isteyenler icin kaymakamlık forumunu tavsiye ediyorum
Herkese iyi geceler.
-
Hayaller kayıtlı tam istihdam,hayatlar gayri iradi işsizlik.
-
@gmsmustafa diyanete söylesek de hutbede araya bizide sıkıştırsa belki imana gelir açıklarlar
İyi geceler -
@FATMAN06 hahaha hocam hakkaten yaaaa şöförünü falan tanısaydık bi organize ederdik, günlerdir attığımız twitlerden çok daha etkili olacagı kesin. "Sonuçları bu mübarek günde bekleyenlerine duyur Ya Rabbi"
-
Günaydın yol arkadaşlarım inşallah bugün bekleyişin son günüdür
-
Bugün huznün yağmurları var iskenderunda, gökyüzü ağlıyor benimse dizlerim ağrıyor. Bugün aciklanmaz bu sonuç, yağmurlu havada sonuç mu öğrenilir başkana tweet atacam Pazartesi den önce aciklamasin Şssst küfür yok çok ayıp
-
@ParadoX Hacı abi naptın sen ya
-
Vakt-i Şerifler Hayr Ola Hayrlar feth ola şerler def ola İstek ve niyazlar kabul ola.
Bugün herbirimize umut olsun inşallah.
-
Selâmün aleyküm hayırlı cumalar hayırlı işler
-
VAR mı bi tıkırtı?
-
Günaydın Canım Ailem
Artık böle