Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
1-2 hafta öncesine kadar rüyamda kazandığımı görüyordum hep bu gece kazanamadığımı gördüm umutlarım tükeniyor yavaş yavaş bu süreç hepimizi çok yıprattı inşallah bugün açıklanır arkadaşlar bu forumda en sevdiğim grup burası oldu allah hepimizin gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
-
Kazandığımız nasip olursa ki İNŞALLAH burda dertlerimizi fikirlerimizi, hislerimizi paylaştığımız arkadaşlarımız da çoğunlukla kazanmış olur geçmişe dönüp bakar mıyız bak ya neler neler yazmışız diye.
Dile kolay 70 gün ya .
Ben askerliği 156 gün yaptım zorlasam 2.askerlik gibi : )) -
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Beyler ezanla kamet arasında ki dua makbuldür. Cuma saati dua edelim bugün açıklansin..
-
Bugünden de hiç ümidim yok.
Zaten benim ilk zamanlarda da ümidim yoktu da işte;
Cahildim başkanın az kaldı sözüne kandım.Not:Umarım açıklanır.
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim bu cuma saatinin yüzüsu hürmetine günahlarımızı affetsin yaptığımız ve yapacağımız ibadetleri kabul eylesin. Bizlere hayırlı olan meslekleri nasip etsin.
-
@yardımcı amin amin amin
-
Bugün açıklanır mı fikri olan
-
"Başkanım benim bi sonuç vardı, onu açıklamayın" yazcam
-
@hayde35 Duyumu alan sensin Hocam biz sana soralım inşallah açıklanır
-
@aysesal ağır trip içerir.
-
@aysesal hocam dogru diyorsunuz aslinda
Aciklansn dyince olmuyor
Bir de tam tersini mi denesek napsak -
@fer evet hocam yapsak mi böyle bi şey? diğer arkadaşlar ne der:) şimdi bi ikimix yazarız, diğerleri açıklanır bizi seşer ayırırlar
-
@kütüphanesakini hocam benim duyum hikayesi şöyle gerçekleşti: Anadolunun ücra taşra teşkilatında 657 ye tabi genel idari hizmetler sınıfında emekliliğine az kalmış sadece zaman öldüren ak saçlı bi dayının yiğenim aldığım duyuma göre sonuçlar yarın açıklanabilirmişten ibaret. Var gerisini sen düşün
-
@hayde35 asıl iş onlarda hocam.
-
@aysesal
Hocam dusunmuyor değilim -
@mov peki duyum sağlam mı dedim onu bilemeyecem dedi sadece duydum dedi nerden olduğunu bile söylemedi ama bir heyecan yaptım tarifi yok
-
@hayde35 inşallah gerçek ak sakallı dededir ve doğru söylüyordur
-
Sgk baskani az kaldi dedikten sonra 11 gun gecmis kimse bi haber alamiyor ya da aliyor daha cok zaman var diye mi solemiyor bu nasil iş anlamadim
-
@kütüphanesakini orjinal ak bir dede hocam pembe yüzlü tam rüyada görülen cinsten
-
Twitter dan bi sonuc alamadık bimerle kamu denetciligine mi yuklensek belki dikkat cekebiliriz.