6 May 2017 06:40

Şu guy sınavına kadar oraya yoğunlaşın tavsiyemdir en azından kafalar biraz dağılmış olur. Sınavı geçersiniz kalırsınız bu önemli değil ama en azından denemek te fayda var ve bir hafta bu mülakat bir nebze olsun akıldan çıkar yoksa bunalıma gireceksiniz kardeşlerim aman dikkat. İkinci olarak da guy sınavı geçsin etkinliklerin dozunun biraz daha artacağını düşünüyorum çünkü orayıda kaybeden çok insan olacaktır onlarında katılım sağlayacağını düşünüyorum tabi bu daha çok 9. pro ilanına dönük olacaktır. 8 için bırakın elinizden geleni yapmayı fazlasını kat be kat yaptınız yaptık. Eğer haftaya gelirse bu süper olur ama bir lütuf hediye alkış alacak bir husus değildir dile kolay 70 gün. Başkan muhtemelen yine küçük bir kusura bakmayınla ya da hakkınızı helal edinle olayı kapatacaktır. Edelim etmesine de sizin yediğiniz bunca insanın hakkı ne olacak? süreç uzayınca kafalardaki soru işareti acaba bişeyler mi dönüyor şüphesi? bu saatten sonra 8 açıklansa bile benim başkana diyebileceğim ve belki de en hafif tepki HELE ŞÜKÜR! olur.