Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@economistic zaten 8.30-17.30 çalışmıyor mu oradaki arkadaşlar?
-
-
Bu sınav olaylarına genel müdürlükte kimse telefona bakmıyor. Arkadaşı aradım o bile açmadı
-
Arkadaşlar başkana sorayım mi telefon olayını belki bi duyumu vardır
-
-
@economistic Kaşınma bence oradan da topluca sana kahveye geceriz
-
Bugün yarın diye diye bu hafta da geçecek.başkan açıklamadan 1 hafta önce bence açıklama yapar az kaldı vs diye tahmin ediyorum.twitter ı bu anlamda kullanan bir insan.kötümser olmak istemem fakat bu haftadan ümitsizim.
-
Ben öğlen (2-3 arası) de aradım sınav hizmetlerini yine açmadılar
-
Bedeli Ödenecek İlaçlar lisetesi bile açıklamamışlar bugün. Sıfır ekşın, sıfır heyecan.
-
@serkan21 uzmanlık ve müfettişlik için de Başkan bir açıklama yapmadan cat diye açıklamıştı
-
Etkinlik yapınca bi desarj oluyoduk ona da hayır diyorsunuz gençlerrrrr nasıl gececek vakit , iyce aktivist oldum sayelerinde
-
@dembaba hocam ben size karşı değil fikre karşı ne alakası var dedim zaten fikir saçma onunla bi alakası olmaz zaten il tercihlerini nerdeyse 1 ay sonra yapıyoruz ..
-
-
.....................................
-
@BahtsizBedevi hocam bu olgunluğa nasıl eriştiniz ya ? Vallaha imrendim. Biz iki düğünden kalan çingene derler öyle olacagız. Sgk beklerken guydan olacagız ya da vs
-
.....................................
-
@BahtsizBedevi tahmin edebiliyorum. İnşallah o çöküntülerin bi çıkışı olur. Neyse ben beklemiyorum artık. (İnanamıyordu) etkinlik olursa katılırım arkadaşlar.
-
@BahtsizBedevi Hocam bravo siz böyle devam edin bunları yapabilsek bizde yapardık duyumlari çok inandigimizdan da degil umudumuzu canlı tuttugundan bekliyoruz yoksa bravo alkis size harikasiniz
-
@kütüphanesakini teftişte kurul başkanı söylemişti süreyi.uzmanlıkta da konferansta söylemişti açıklanacağını 1 hafta önce.benim ki sadece tahmin.keşke 23.00 de açıklanacak diye twit atsa da eziyet bitse