Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar SPK için Ankaraya gittiğimde kuruma da uğrayıp sordum iki hafta içinde açıklanabilir dediler bu hafta o sebepten beklemiyorum ama tabi umarım şaşırtırlar da bu hafta açıklanır
-
@nuray kime sordunuz peki hocam? Zira dernek başkanları da temennide bulunuyor sadece. İlk agızdan değilse itibar edilecek bilgiler değil artık bunlar. ama iki hafta sonra diye şartlayalım açıklanırsa sürpriz olsun
-
İnsan kaynaklarına uğrayıp sordum yani bu şekilde söylediler ben şahsen beklemiyorum bu hafta guya odaklanmak gerek sonuçta:(
-
.....................................
-
@BahtsizBedevi elbette söyleyeceksiniz ancak 50 kere söylenildi olarak cümleye başlamak hoş değil öğütlerinizde haklısınız ancak bizlerde biliyoruz ancak uygulayamıyoruz
-
.....................................
-
bakanın özel kalemine yönelik bi etkinlik yapsak belki bir bilgi alabiliriz
-
söyleyebilecekleri bişey olsa söylerlerdi en azından kimse başkandan bağımsız açıklama yapamaz sanırım..bir açıklama yaptıklarında bin türlü teoriyle kelime analizleriyle uğraşıyoruz daha da merakta kalıyoruz sanki..
-
Valla bu sgk hem guy u hemde vmy alımının içine limon sıktı . Artık ben askere gidip gelince açıklanır
-
@ZıplayanPırasa evet hocam bunu yapmamız lazım bence
-
Ertelemek asla bir çözüm değildir!
Bugün sinemizde bir yükse bazı hususlar bunlar geçmişte ötelenen sorunlardır.
Ekonomi adına seferber olacak bu kesim bu kadar yorulmamalı!!! -
Son duyum 9. pro sayfasından. 500 kişilik alım için yetki almışlar. 2016 mi diye sormuş arkadaş, öyle planlıyoruz demişler. 8. promosyonu da sormuş sağolsun. Biz listeyi bakanlıga yolladık bilemeyiz zamanını demişler. GUY a bilet alına dostlar :))
-
@aysesal face de grup falan mı var hocam ? Varsa link alabilir miyim ? Yetki alındıysa bu da güzel hiç olmazsa umudumuz olur kaybetsekte
-
-
Şu saatten sonra etkinlik kesinlikle bakanlığa yönelik yapılmalı.hatta bugün yarın yapalım taraftarıyım
-
@hayalimsgk yok yok hocam burada var 9.pro için , TY da yani
-
@economistic duyumu alan Sayın yetkilinşn verdiği bilgiye göre diyince ama bakanlığa etkinlik yapmalıyız
-
5.000 mesaj da benim olsun.
-
@aysesal bizi unuttu bunlar kesin ya bizimki açıklanmadan 9. Pro gelirse şaşırmam
@economistic ben inandım hocam tamam üzülme -
Twitter da bakanlıktaki danışman dahil twit atmadığım kimse kalmadı.müsteşar yardımcıları ve danışmanlara siz de atarsanız arkadaşlar ses olur.bir damla olur.belki bir ışık olur