Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar çeko mezunuyum tüyo mülakat kitabını aldım. alan soruları bayağı iyi çıkmış sorular derecelendirilmiş de çeko için ek kaynak gerekecek sanırım ne önerirsiniz.
-
askerlık kısmınız bos mu gozukuyor
-
@murtii87 evt benimde boş başvuru sırasında sorulmadı. otomatik sanırım.
-
Arkadaşlar sınava daha önce katılma durumu diye bir bölüm var üç kez yazıyor ben de ama ben daha önceki başvurularda sadece başvurdum ama mülakat listesine girmedim.Bir hata olabilir mi?
-
arkadaşlar bölümlerin içine kamu yönetimi ve siyasal billimler dahil degil mi? Arkadaşımın başvurusunu bölüm nedeniyle kabul etmiyormuş. Aynı iibf olarak geçiyor fark olmaması lazım
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz buraya arkadaslar yarın etkınlıgımız var 19.00 da
-
Arkadaşlar başvuru yaparken adresleri ayrı ayrı sormuş ama birde yazışma adresi bölümü var.Ben mail adresi sanmıştım ama kontrol edince zaten mail adresini ayrıca sordukalarını gördüm ne yazmamız gerekiyor yazışma adresine .Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
@elandil2 güncelleme yapabiliyorsunuz
-
3 tane sorum var
1 Özgeçmişe hobilerimizi yazmak zorunda mıyız?
2 Özgeçmiş düz yazı şeklinde mi, form doldurur şeklinde mi yani bilgiler sıralı mı olmalı?
3 başvuruyu evden yapacağım. Daha sonra internet cafeye gidip çıktı alabilir miyim? Sıkıntı olur mu? -
@alanyetersiz2 http://forum.tercihiniyap.net/topic/438/kurum-sınavları-için-özgeçmi̇ş-nasıl-yazılmalıdır örnek olması adına okuyabilirsiniz.
-
Arkadaşlar ön başvuru esnasında diploma istiyor mu yoksa postalanırken mi istiyor? Diploma fotokopisi kabul olur değil mi?
-
a) Elektronik ortamda doldurulan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Sınavı Başvuru
Formu. (Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Sınav Başvuru Formunun
eksiksiz ve tam olarak elektronik ortamda doldurulup onaylandıktan sonra çıktısı
alınarak imzalanması gerekmektedir.)
b) Yükseköğrenim diploması/geçici mezuniyet belgesi veya YÖK tarafından onaylanmış
yabancı okullardan mezun olanlar için denklik belgesinin aslını ibraz etmek kaydıyla
Kurumumuzca, noterce veya mezun olduğu üniversite tarafından onaylanacak örneği.Giriş sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi ve sınav yerleri 20 Ocak 2017
tarihinde Kurumumuz internet sitesinde ilan edilecek olup adaylar belgelerini 31 Ocak 2017
tarihi mesai bitimine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire
Başkanlığı Ziyabey Cad. No:6 Balgat/ANKARA adresine posta ile veya hafta içi 09.00 -
17.00 saatleri arasında elden teslim edebilecektir. Başvurunun son günü saat 17:00
itibarıyla yukarıdaki adreste bulunan evrak kayıt birimine gerekli belgeleri ulaştırmayan
adayların başvurusu tamamlanmamış sayılacaktır. -
-
@kullanıcıadı sanmıyorum Hocam, gecmisteki promosyonlara giren arkadaslarimdan da kisa da olsa 3,4 ay is tecrubesine sahip arkadaslar atanmısti.
-
başvuruda sisteme fotoğraf ekleniyor mu? yükleniyorsan illa takım elbiseli mi olmak zorunda? tişörtlü yüklesek sorun olur mu?
-
Arkadaşlar sistemden başvurumu gerçekleştirdim lâkin çıktı almak istediğim zaman resim çok alakasız bir şey çıkıyor.
Bu gibi durumla karşılaşanınız var mı ? -
Bu 2.kez muabbeti yine yanlış demi ilk kez gircem 2 diyor
-
Arkadaşlar başvuru yaptım fakat başvuru formunda askerlik kısmı boş gözüküyor ama başvuru doldururken çıkmıyor sizlerde de öyle mi ?
-
@atiba Askerlik kısmı nerde var? Göremedim öyle birşey.
-
Doldururken çıkmıyor. Daha sonra başvuru formu görüntüle dedikten sonra orada yazıyor. Ama karşısı boş oluyor. @escobar_p