Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Haruka bende de aynı. askerlik bilgisi işaretlememişim onu düzeltecektim
-
siralamam 1435.girilirmi arkadaslar bu siralamayla listeye?fazla farkettrmedi brans sralamasi durumu malesef.
-
@forumders tarih vs yazmıyoruz değil mi sadece ''tecilli'' yazacak?
-
@ali-asker gelir kardeşim. . 1700lere kadar umitvarim ben
-
Insallah kardesim.
-
Hesabı yaptık arkadaşlar 2016 puanı ile girecek kişi sayısı 1.100 kişi. Bununda 1,5 katı 1.600-1.700 sırasına kadar gelme ihtimali var. Bu sene şu sınavlar bu kadar az acılmış olmasaydı 2.000'leride görürdü.
-
.................
-
@caletti evet öyleymiş
-
güncellemek için hala giriş yapılamıyor kimlik hatası veriyor. Ankara yı aradım bir sıkıntı yok diyorlar. Deneyebilir misiniz giriş yapılıyomu
-
@Haruka ika yı arayın yardımcı oluyorlar. Mernis'teki kimlk bilgileriniz farlı çıkıyor. çilt nosu değişmiş olabiliyor.
-
Bende de kimlik hatası veriyor
-
İka bi sorun yok diyor bana da nasıl olacak bu iş şimdi ?
-
@denetçi Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun mesleği istemiyorum ancak başka ilan olmadığından mecburen 800.sıralarda başvuru yapacağım şimdiden başvuru yapıp da sınırda kalanlardan özür dilerim
Yalnız değilsin kardeşim. Göç ve il göç uzman yrd, SGK uzman yrd ve SGK müf yrd mülakatları gibi sınavları bekleyen birçok kişi bu mesleği istese de istemese de puanların bir yıl geçerli olmasından ötürü işsizlikten ötürü başvuracak. Benim gibi duyarlı insanlar da perşembe günü akşamına kadar bekleyip öyle başvuracak. Bu yorumunun neden eksilendiğini de anlamadım ayrıca. Bu saydığım mülakatlar perşembeden önce açıklanmazsa büyük ihtimalle başvurular bittikten sonra açıklanacak ve sınırda kalanların vebali bizim değil kurumların üzerinde olacak. O nedenle perşembe akşamına kadar hâlâ işsiz isen gönlün rahat bir şekilde başvurabilirsin.
-
@khun rica ederim hocam hepsini bir nefeste toplamak iyi oldu.
-
Şuan başvuru yapabilen var mı arkadaşlar?son 1 saat içinde
-
@Hipokrat ben yaptım bir sorun olmadı.
-
il göçü bekliyorum açıklanmıyor. tercih yapmak zorunda kalacağım 84,5 ile
-
kimlik hatası alanlar aile sıra no mu kimlik sıra no mu sorduğuna dikkat etsin . bende ilk girişte aile sıra no istedi sonra cilt istedi.
-
Refarans istemiyor . Neden acaba.
-
Mülakat sonrası başarılı olursak il tercihi yaparken sadece mülakat puanı mı esas alınıyor yoksa KPSS puanı da dahil mi ?