TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı
    526
    9363
    3387903
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Estevez
      Estevez @şakagibi Son düzenleyen:

@şakagibi Başkan itiraf ediyorum benim yüzümden oldu 🙂 Bu gudubetliğin sebebi benim 🙂

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
      Kazım KARABEKİR

Ş 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        master @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX keşke kurum içinden bir tanıdık olsaydı da listeye şöyle bir göz ucu ile baksaydı 🙂

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • ParadoX
          ParadoX @master Son düzenleyen:

@master listenin yerini bilen olduğunu sanmıyorum ben buna başkan da dahil. Bunlar listeleri kaybetmiş olmasın sakin 😀

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
          Allah Var, Gam Yok!

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
          • W
            wesley10 @economistic Son düzenleyen:

@economistic Hocam iyimser olduğumuzu düşünmüyorum. 7. Promosyon daha karışık bir dönemde 72 Günde açıklandı. Ayrıca kurum başkanı az kaldı diye tweet attı. Duyumlar sıklaştı, soruşturma bitti listeler geldi imzaya kaldı vs. diye söylendi. E böyle olunca biz de beklentiye girdik. Biz kendi kendimize iyimser olmadık yani. Sana tepki göstermiyorum yanlış anlama 🙂

economistic 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • economistic
              economistic @wesley10 Son düzenleyen: economistic

Bütün renkler hızla kirleniyordu. Birinciliği turuncuya verdiler. Sanırım araya birilerini soktu. :)

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                master @Estevez Son düzenleyen:

@Estevez işleyişi bilmiyorum ama asil+yedek sayısından bir miktar fazlası kadar soruşturuluyor olabilir çürük elma varsa onların yerine ikame yapılır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • S
                  sefa05 Son düzenleyen:

Arkadaşlar 7.promosyon normalde 22 temmuzda bitiyormuş izin alamayan memurlar dolayısiyla 30 temmuzda gelemeyen memurlara bir mulakat hakki taninmis yani mulaktin tamamen bitisi 30 temmuz açıklama ise 18 ekim 79 gun civari bizimkide bu esas alinirsa 24 şubatta mulakat bitti yine 79 gün civari surec olsa 15 mayıs haftasına denk geliyor.O dönemin darbe olmasi gibi etkenleri var ancak şuanda ohal süreci devam ediyor sonuçta.Baskanin 24 nisanda az kaldi demesi bizleri heycanlandirdi sanirsam😊Tabiki bende isterim bugün aciklansin da😊inşallah en kisa sürede açıklanir herkes önünü görür hayatina yön verir😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • Ş
                    şakagibi @Estevez Son düzenleyen:

@Estevez haha 🙂 aman hocam kimler ise çıksın gitsin valla olmuyor böle kasıyoor 🙂

economistic Estevez 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • economistic
                      economistic @şakagibi Son düzenleyen: economistic

Bütün renkler hızla kirleniyordu. Birinciliği turuncuya verdiler. Sanırım araya birilerini soktu. :)

• M
                        master @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX ya aslında bu liste muhtemelen kağıt üzerinde bile değil elektronik ortamda gidip gelmesi ihtimali çok yüksek en azından belirli bir aşamaya kadar. Şeytan diyor ki bir hacker grubu ile anlaş illegal yollardan listeye ulaş ama hem çok zor hemde durup dururken suça bulaşmayalım 🙂

• economistic
                          economistic Son düzenleyen: economistic

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Estevez
                            Estevez @şakagibi Son düzenleyen:

@şakagibi Açıklıyorum 🙂 İlkokulda anadolu lisesi sınavına girecektim kaldırıldı ortaokulda giriş getirildi o zaman girdim. Üniversite sınavına girdim sistem değişti 2 sınav oldu. İlk kpds ye girdim kaldırıldı yds geldi. İlk kpss ye 2010 da girdim malum iptal edildi. Sonra 2012 de girdim. İlk alana da bu sene girdim sınavın geçerliliği 1 yıla indi o da sizin şanssızlığınız 🙂

Kazım KARABEKİR

T Ş 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                            • T
                              Teklif eğrisi @Estevez Son düzenleyen:

@Estevez Hocam sen bi duş al gel bu böyle gitmez😂😂😂

Estevez 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • Estevez
                                Estevez @Teklif eğrisi Son düzenleyen:

@Teklif-eğrisi haha hocam çok şükür abdestsiz gezmiyorum ama var bi bedevilik 🙂

Kazım KARABEKİR

• Ş
                                  şakagibi @Estevez Son düzenleyen:

@Estevez hocam sen bi efsaneymişssin de haberimiz yokmuş 😄

Estevez 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • W
                                    wesley10 @economistic Son düzenleyen:

@economistic Hocam bilmiyorum vallahi, sadece 72 Günde tamamlandığı burada ve diğer ortamlarda söylendi

• FameFabre
                                      FameFabre Son düzenleyen: FameFabre

Olaya iyi tarafından bakacağım farklı bir pencereden ;
                                      Komisyona girmeden önce sohbet ortamında kapıdaki şef ortalama 4-7 arasında kişinin gelmediğini söyledi.
                                      Ortalama 6 kişi desek 3komisyon var 20 kişi eder.
                                      10 gün sürdü 20 x 10 = 200 kişi kafadan düşün. ( Buradaki herkes kendi geldiğinden emin olduğuna göre 😄
                                      Neyse devam ediyorum bu kadar liseydi dershaneydi incik boncuğa kadar iniliyor ve bu 1000 kişinin içinde diğer kurumları kazanarak gidecek en az minimum 80-100 kişi vardır. Bakınız SGK Teftiş ve SGK uzmanlık vb.
                                      Geriye kaldık 900 kişi.
                                      Mülakat herkesin iyi geçtiğini sanmıyorum illaki zorlanan heyecan yapan vardı. ( Kendim şahit olduklarım var
                                      50 tanesi heyecan, kendini ifade edememe, başka kurum mülakatları durumu vb.
                                      50 tanesi de sorulan sorulara gereken cevapları ya da yetkinliği gösteremediler dersek 800 kaldı.
                                      200u de en kibarca ifadeyle güvenlik soruşturmasına takıldı. 600 kemiksiz kaldık.
                                      300 asıl
                                      300 yedek.
                                      Olay bu mübarekler kimse canını sıkmasın artık.
                                      Gönül rahatlığıyla bekleyin 🤗🤗😊😊

Osmanlı Toprağında çocukluğumu yaşadım farkım yok bu yüzden Sahra Çölü'nün kumlarında gezenden !

W Estevez S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                      • W
                                        wesley10 @FameFabre Son düzenleyen:

@FameFabre Hocam teşekkürler 🙂 Ama mülakatın iyi geçmesi bir kriter mi acaba ? Akılda deli sorular ...

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • Estevez
                                          Estevez @FameFabre Son düzenleyen:

@FameFabre hocam sen olayı bitirmişsin 🙂

Kazım KARABEKİR

• Estevez
                                            Estevez @şakagibi Son düzenleyen: Estevez

@şakagibi sen tam bi efsaneymişsin den ziyade tam bir gudubetmişsin daha uygun 🙂

Kazım KARABEKİR

• 1
                                            • 2
                                            • 267
                                            • 268
                                            • 269
                                            • 270
                                            • 271
                                            • 468
                                            • 469
                                            • 269 / 469