Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@düsenberi Bizim sınav açıklanana kadar kurumda açıklanma bekleyen birşey kalmayacak
-
Kimsenin umrunda değiliz arkadaşlar bu net , insan ömründe 1 gün bile çok önemliyken biz puanlarımızı aldığımızdan beri bekliyoruz, bekletiliyoruz aylarca. Hem de neden bekletildiğimizi bile bilmeden.
-
Sevmeden de olsa sesimizin duyulması açısından malumlar nete de yolladım haberi. Saat 15 de yayınlanacagi haberi geldi. Birkaç da haber kanalına yolladım ama bakalım yer verirler mi bilmiyorum dostlar
-
@ParadoX Yayınlandı hocam Tekrar Allah razı olsun
-
@wesley10 9.promosyon için yazdığım
Kısmı eksik. Ben yazip yolladim adamlar yayinlamamis o kismi. Bu nedenle kimse bana gucenmesin arkadaslar -
@ParadoX Farkettim hocam ama buna da şükür diyelim
-
Bugün kesinlikle sesimizi daha net duymuşlardır, emeğine sağlık @ParadoX
-
.....................................
-
Birisi sitedeki haberin altına '' Biz 5 aydır bekliyoruz 80 gün de nedir! '' yazmış. Destek yerine köstek olmak budur. Biz de 5 Ay beklesek adamlar mutlu olacak Anlamak güç gerçekten
-
..................
-
@BahtsizBedevi bizi en iyi anlayan bizden başkası değil galiba. Ben de aynı düşünceler içerisindeyim. Fakat 2017 kpss ye gireceğim. Eğer başvurduysanız siz de girin bence. Allah büyüktür
-
@wesley10 9. Promosyona çıkılır mülakatları da açıklanır,bizimki açıklanmaz havası var
-
@Stigltz ilginç olur ama şaşırmayız 8. Pro bekleyenler olarak. Neyse onun mülakatını kazanırız artık.
Edit- Yazarken bir yandan da sesli güldüm. Ne olacak halimiz, şu guy sınavında kafamızı toparlayabilecek bari be. -
@Estevez Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@soul hocam ben buradaki arkadaşların güzelliğine veriyorum onu. Yoksa iibf mezunları kadar birbirinin kuyusunu kazan ve birbirine destek vermeyen yok benim gözlemlediğim.
Daha sabah yazmıştım. Malumlardaki haberin altında olan yorumlar tam da dediğim gibi.
-
Bir haftayı daha boş geçiyoruz galiba ..
-
mayıs sonu duyumu dolanıyor ınsallah dogru değildir
-
@alametifarika Bu Mayıs mı acaba ? Yoksa önümüzdeki yıl Mayıs mı ?
-
onu bılmem de meslege gırmeden emeklı olmasak bari
-
ALLAH iyiliğinizi versin : ))) @wesley10 , @alametifarika
Ağlanacak halimize.. -
Sosyal güvenlik elçileri anı yarışması ne la !!
Nerde saçma sapan bi şey var hepsini açıkladılar
Asgari ücret 2000 lira olunca bizim sonuçlarda açıklanır galiba
Bide biz bekliyoruz ya bize yıpranma payı olarak döner demi ?