Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@şakagibi Başkan itiraf ediyorum benim yüzümden oldu Bu gudubetliğin sebebi benim
-
@ParadoX keşke kurum içinden bir tanıdık olsaydı da listeye şöyle bir göz ucu ile baksaydı
-
@master listenin yerini bilen olduğunu sanmıyorum ben buna başkan da dahil. Bunlar listeleri kaybetmiş olmasın sakin
-
@economistic Hocam iyimser olduğumuzu düşünmüyorum. 7. Promosyon daha karışık bir dönemde 72 Günde açıklandı. Ayrıca kurum başkanı az kaldı diye tweet attı. Duyumlar sıklaştı, soruşturma bitti listeler geldi imzaya kaldı vs. diye söylendi. E böyle olunca biz de beklentiye girdik. Biz kendi kendimize iyimser olmadık yani. Sana tepki göstermiyorum yanlış anlama
-
-
@Estevez işleyişi bilmiyorum ama asil+yedek sayısından bir miktar fazlası kadar soruşturuluyor olabilir çürük elma varsa onların yerine ikame yapılır.
-
Arkadaşlar 7.promosyon normalde 22 temmuzda bitiyormuş izin alamayan memurlar dolayısiyla 30 temmuzda gelemeyen memurlara bir mulakat hakki taninmis yani mulaktin tamamen bitisi 30 temmuz açıklama ise 18 ekim 79 gun civari bizimkide bu esas alinirsa 24 şubatta mulakat bitti yine 79 gün civari surec olsa 15 mayıs haftasına denk geliyor.O dönemin darbe olmasi gibi etkenleri var ancak şuanda ohal süreci devam ediyor sonuçta.Baskanin 24 nisanda az kaldi demesi bizleri heycanlandirdi sanirsamTabiki bende isterim bugün aciklansin dainşallah en kisa sürede açıklanir herkes önünü görür hayatina yön verir
-
@Estevez haha aman hocam kimler ise çıksın gitsin valla olmuyor böle kasıyoor
-
-
@ParadoX ya aslında bu liste muhtemelen kağıt üzerinde bile değil elektronik ortamda gidip gelmesi ihtimali çok yüksek en azından belirli bir aşamaya kadar. Şeytan diyor ki bir hacker grubu ile anlaş illegal yollardan listeye ulaş ama hem çok zor hemde durup dururken suça bulaşmayalım
-
-
@şakagibi Açıklıyorum İlkokulda anadolu lisesi sınavına girecektim kaldırıldı ortaokulda giriş getirildi o zaman girdim. Üniversite sınavına girdim sistem değişti 2 sınav oldu. İlk kpds ye girdim kaldırıldı yds geldi. İlk kpss ye 2010 da girdim malum iptal edildi. Sonra 2012 de girdim. İlk alana da bu sene girdim sınavın geçerliliği 1 yıla indi o da sizin şanssızlığınız
-
@Estevez Hocam sen bi duş al gel bu böyle gitmez
-
@Teklif-eğrisi haha hocam çok şükür abdestsiz gezmiyorum ama var bi bedevilik
-
@Estevez hocam sen bi efsaneymişssin de haberimiz yokmuş
-
@economistic Hocam bilmiyorum vallahi, sadece 72 Günde tamamlandığı burada ve diğer ortamlarda söylendi
-
Olaya iyi tarafından bakacağım farklı bir pencereden ;
Komisyona girmeden önce sohbet ortamında kapıdaki şef ortalama 4-7 arasında kişinin gelmediğini söyledi.
Ortalama 6 kişi desek 3komisyon var 20 kişi eder.
10 gün sürdü 20 x 10 = 200 kişi kafadan düşün. ( Buradaki herkes kendi geldiğinden emin olduğuna göre
Neyse devam ediyorum bu kadar liseydi dershaneydi incik boncuğa kadar iniliyor ve bu 1000 kişinin içinde diğer kurumları kazanarak gidecek en az minimum 80-100 kişi vardır. Bakınız SGK Teftiş ve SGK uzmanlık vb.
Geriye kaldık 900 kişi.
Mülakat herkesin iyi geçtiğini sanmıyorum illaki zorlanan heyecan yapan vardı. ( Kendim şahit olduklarım var
50 tanesi heyecan, kendini ifade edememe, başka kurum mülakatları durumu vb.
50 tanesi de sorulan sorulara gereken cevapları ya da yetkinliği gösteremediler dersek 800 kaldı.
200u de en kibarca ifadeyle güvenlik soruşturmasına takıldı. 600 kemiksiz kaldık.
300 asıl
300 yedek.
Olay bu mübarekler kimse canını sıkmasın artık.
Gönül rahatlığıyla bekleyin -
@FameFabre Hocam teşekkürler Ama mülakatın iyi geçmesi bir kriter mi acaba ? Akılda deli sorular ...
-
@FameFabre hocam sen olayı bitirmişsin
-
@şakagibi sen tam bi efsaneymişsin den ziyade tam bir gudubetmişsin daha uygun