Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@economistic hocam hangi başvuru bu?
-
Oldu oldu Olmadı besmele çeker tekrar baştan başlarız;
Mümin ümit doludur, gökler kadar umutludurYarin kandil dua edelim
hakkımız da en hayırlısı olsun
Çok yıprandik bu süreçte biraz daha sabır
Sabrin sonu selamet
Allah gönül rahatlığı versin
Cumleten Herkese iyi geceler -
-
@economistic bende başvurdum hocam birazda onunla uğraşalım bundan çok hayır gördük
-
@Stigltz Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
İnşallah açıklanır ama ben 10 mayısta açıklanır diye düşünüyorum. Tamamen tahmin. Topa tutmayın beni
Bu gün benim günüm bakalım açıklanacak mı ?
-
-
@Stigltz kardeş olurda bugün açıklanırsa ve kazanırsam Erzurumluyum güzel isimli bir oltu taşı tesbih yaptıracağım sana söz benimde içimden bi ses bugün açıklanacak diyor
-
@Klay-Thompson hade bakalım inşallah
-
@economistic ben yanlış anlamışım ama çekmeseydin keşke
-
Bugün bende çok umutluyum neden bilmiyorum
-
Kandilde açıklayıp dua kazanmak isterler heralde
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı kandiller. Güzel haberler alırız inşallah bugün.
-
Berat Gecesinde olanlar ;
**-Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir.-Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır.
-Bu gece herkesin rızkı tertip olunur.
-Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.**
İnşallah bizim de rızkımız bereketli ve güzel olur. Rızkı veren allahtır inşallah bunu duyurmaya yetkili olanlar da listeleri bir an önce açıklarlar.
Tüm dostlarımın kandili mübarek olsun, dualarınızda yer almak dileğiyle... -
@ParadoX seninde kandilin mübarek olsun. Allah gönlüne göre versin
-
@Stigltz Eyvallah kardeşim. Bugün hayırlı haberler bekliyoruz senden, başkanın müjdesini sen ilet bize
-
@ParadoX Abi Allah yolunu bahtını açık etsin çocuğunun rızkına güzel haberler al inşallah kandilin mübarek olsun. Valla ben bugüün hikmetinden midir yoksa dünkü gelen 9. pro duyumundan mıdır nedir bilmiyorum içimde kelebekler uçuyo sanki bugün güzel bir gün inşallah hayırlı haberler de almaya devam ederiz.
-
Bugün kendi kendimizi gaza getirdik baya hayir olsun
-
@guyman Canım kardeşim inşallah şu mübarek günde hepimiz rızkımıza hayırlı haberlerimize kavuşuruz. Valla gece sizlerin yazdığı bugüne dair hissiyat ve beklentiler, beni de senin gibi bugüne dair heyecanlandırdı. Hayırlı haberler alalım inşallah ya artık dayanma noktamızın sınırlarındayız. Allahım rızkımız neredeyse önümüze ser ya rabbim (amin amin amin)
-
@ParadoX inşallah kardeşim
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar.